[ solaric @ 28.09.2009. 10:36 ] @
| Pomagajte!
imam frizerski salon i hocu da vodim evidenciju klijenata,sto znaci da upisujem ko je kad bio sta sam radio i sve njihove podatke, za svakog posebno,tipa kad ukucam necijeime da mi izbaci njegove podatke i sa svim njegovim posetama ili tako nesto slicno. |
[ solaric @ 28.09.2009. 10:53 ] @
Unapred hvala!
[ tkaranovic @ 01.10.2009. 06:16 ] @
Šaljem svoj program koji je besplatan i može da se koristi bez ograničenja a odgovara datom opisu. Pošto je besplatan pretpostavljam da postavljajući ga ovde ne kršim pravila ovog foruma.
Nema instalaciju, dovoljno ga je raspakovati u direktor u kojem će se koristi i startovati. Ne upisuje u registi ili ini fajl nikakve podatke. Upisuje samo u bazu podatke koji se unose za klijente.
Dopisujem ovu poruku... hteo sam da pošaljem a zaboravio sam da postoji ograničenje za veličinu fajla uz poruku. Ne može da stane cela arhiva uz poruku.
[ solaric @ 01.10.2009. 09:15 ] @
Cao! Molio bih Vas ako ne moze da se okaci ovde program da mi posaljete na e-mail
[email protected]
Bio bi Vam puno zahvalan jer pokusavam na netu da nadjem neku takvu aplikaciju ali mi ne ide.
Hvala!
[ tkaranovic @ 01.10.2009. 13:21 ] @
Citat:
solaric:
Cao! Molio bih Vas ako ne moze da se okaci ovde program da mi posaljete na e-mail
[email protected]
Bio bi Vam puno zahvalan jer pokusavam na netu da nadjem neku takvu aplikaciju ali mi ne ide.
Hvala!
Stavio sam ga ipak u ovom forumu uz poruku
tkaranovic u temi koja je namenjena ovakvim programima. Biće da sam nabrzinu konstatovao da je arhiva veća od limita...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.