[ zdravko.r @ 28.09.2009. 15:56 ] @
| Imam problem sa izgledom video fajla. Naime u fascikli gdje su mi smjesteni video klipovi a podesio sam na thumbnails radi lakseg gledanja i biranja, poslednje ne mogu da vidim jedino izgled ikone winamp-a. Inace kada kliknem na te klipove normalno rade samo sno nema pocetne slike. Kako to rijesiti. Hvala |
[ Stranger2 @ 29.09.2009. 16:43 ] @
Sam windows explorer ne prikazuje thumbnailse iz videa vec to rade ekstenzije koje se prikace uz eksplorer pri instalaciji nekih programa. To rade neke ekstenzije windows media playera i haali medis plitera. Medjutim ne mogu prikazati thumbnailse is svih videa vec samo nekih formata.
Uz to imaju nekoliko mana:
- Mnogo uspore otvaranje foldera jer se svaki od tih videa pokusa ucitati da bi se kreirao thumbnail.
- Neije redak slucaj da su video fajlovi osteceni ili sadrze neke nestandardne opcije. u pravilu ceo explorer se srusi kada pokusas otvoriti folder sa takvim videom. To jako nervira. Ja sam thumbnail ekstenzije za video sve iskljucio.
- Prema thumbanilsima cesto ne mozes ni prepoznati neki videoklip jer mnogo njih pocinje crnim ekranom ili slovima pa vidis samo crnu kocku umesto slike iz klipa...
[ zdravko.r @ 30.09.2009. 20:51 ] @
Na drugom racunaru ti se klipovi vide kada je na thumblails.
[ Take 5 @ 30.09.2009. 22:48 ] @
^ A zbog čega ti je sistem podešen da video fajlove otvara Winamp?
[att_img]
[ zdravko.r @ 02.10.2009. 12:54 ] @
Imam nvogo video klipova. Gdje god odem ma slikam i snimam e sad trebao bi da ih reimenujem svaki da bih znao sta se na kome nalazi. Ovako mi je lakse a i od uvijek mi je winamp otvarao video klipove i muziku. Ovo se meni pocelo desavati sa novom maticnom plocom i nije jedini problem.TV kartica sto je u njemu nece da se instalira tj. instalira se i trazi skeniranje radi pretrage kanala i kada zavrsi ja kada kliknem desnim klikom i kada se pojavi padajuci mene odmah nestane jedva sam mogao uci u kontrol panel i da uklonim hardver jer ne mogu da ga uhvatim jer za sekund nestane pobudali kompjuter. A isto tako i windovs movie maker ne radi kao nekad.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.