[ kacica @ 01.10.2009. 07:39 ] @
Imam jedan problem pa sam htela da konsultujem nekog od Vas Naime poslednjih nekoliko nedelja imam problem sa netom koristim Telekom ADSL 1024 i imam ceste oscilacije prilikom downloada brzina mi drasticno opada i raste bez obzira sta skidam pocne sa 100 pa onda pada do gotvo nule kada link postane mrtav da bi onda posle nekog vremena opet pocne da raste i vrati se na 100kb/s i tako u krug Prijavila sam problem tehickoj podrsci i oni su mi rekli da ce ispitati stvar Umedjuvremenu jedino sto se promenilo je bilo Data Path sa Fast na Interleaved sto nije mnogo resilo problem jer su oscilacije i dalje nastavljene s tim sto sada sa Data Path Interleaved download brzina se drasticno smanjila i max je 88kb/s (recimo kad sam skidala Nvidia drivers za graficku nije se pomerio sa 88kb/s) Kada sam opet zvala tehnicku podrsku i predocila o cemu se radi i objasnila da mi je zapravo internet brze radio sa fast nego sa interleaved ,operater mi je rekao da oni ne mogu da vracaju vise data path mode i da je tako kako je ! Sad mene zanima da li je moguce da se Data path ne moze promeniti i da li je normalno da neko ko placa paket od 1mbps koristi max snagu downloada od 88kb/s ??? |