[ kamicak @ 02.10.2009. 17:35 ] @
Zamolio bih ako neko može da mi pomogne. Ubacio sam USB stik i Avast mi je javio virus i uspešno ga obrisao,i više ga nema, onda sam ubacio Mp3 player Sansa Clip i Avast mi je opet javio da ima virus i to Bv:AutoRun-S[Wrm] na Autorun.inf fajlu i Win32.Trojan-Gen na I:\RECYCLER\S-5-3-42-2819952290-8240758988-879315005-3665\jwgkvsq.vmx, i ne može da ga obriše, probao sam i u Safe modu i ništa. Ne može ni da se formatira iz Windowsa kao ni da se išta presnimi ili obriše na playeru. Probao sam sa Malwarebytes' Anti-Malware i Spybot - Search & Destroy, i sa svim ostalim Antivirusnim programima koji su preporučivali i kleli se u majku da pomaže ostali ljudi sa interneta sa istim ili sličnim problemom, programi samo detektuju viruse i ništa više. Računar sam očistio i ni jedan program mi ne javlja da je računar zaražen. Mp3 player mogu da formatiram samo sa funkcijom koja je na njemu i onda izbriše sve pesme sa njega, ali čim ga utaknem u računar ili ne zavisno od računara dovoljno je da ga ugasim i ponovo upalim, sve pesme se vrate i kao da nije bio format. Nedelju dana listam internet i nisam uspeo da nađem rešenje, zato postavljam ovde problem Hvala unapred na pomoći Pozdrav |