[ marko89pilot @ 10.10.2009. 19:41 ] @
Pozdrav,

zanima me nesto cime mi kolega vec duze vrijeme prkosi, o cemu se radi!

Postoji valjda neki program koji preusmjerava sav saobracaj preko jednog zeljenog PC-a i onda mozemo da vidimo sve aktivnosti kao npr usere i password na bilo sta da se logujemo!

Da li da idemo na neki od stranica ili da se logujem npr u ruter!

AKO NEKO ZNAS NESTO OKO OVOGA ILI NESTO SLICNO NEK SE JAVI......

ako je slucajno zabranjeno razglabati o ovome na forumu, bio bih mu zahvalan kad bi mi se javio na mail [email protected]

HVALA
[ Jbyn4e @ 10.10.2009. 22:08 ] @
Govoris li ti srpski? J*** me ako sam ista razumeo sta si hteo da kazes...
[ Mister Big Time @ 11.10.2009. 00:13 ] @
Ni ja nisam siguran da razumem sta je pesnik hteo da kaze. :S

[ Plug-n-Play @ 11.10.2009. 01:33 ] @
Kako vam nije jasno, vidiš da traži neki keylogger software da bi nekoj zgodnoj koleginici provalio na fejs. :)
[ marko89pilot @ 11.10.2009. 09:06 ] @
Ja stvarno ne razumijem sto se razglaba o temi bespotrebno ako ne mozes da pomognes!
Onaj ko zna bilo sta o ovome razumije sta trazim!
Jednostavno, program, software ili nazovite kako god to hocete pomocu kojeg u LANU ali u LANU mogu da skidam usere i pass!
POSTOJI 100% jer kako sam napisao drug me za****va vec duze vrijeme!
Jenom dosao kod mene i recem mi sifru moju sa kojom ja pristupam svom ruteru........pitam ga kako zna i otkad, kaze on ima vec duze vrijeme a na ovaj nacin me provalio!
[ yolja624 @ 11.10.2009. 10:01 ] @
pa rekao ti je vec @Plug-n-Play - lik te zeza sa keylogerom. Ima tog smeca na NET-u koliko volis. Ukucaj u google keylogger i igraj se. Samo, nemoj da se iznenadis ako ti ta igra napravi vece probleme od tog drugara :)
[ marko89pilot @ 11.10.2009. 13:01 ] @
Yolja?
Koliko sam ja citao keylogger mora da bude instaliran na mom kompu da bi on onda slao podatke preko mreze njemu ili da on onda vidi kod mene u pc-u sta mi treba.......ako grijesim ispravi me???????????
Ako je tako onda ocito postoji drugi nacin koji ja trazim, jer on nije ni prismrdio mom pc-u!!!!!!!!
Kakvih iznenadjenja treba da se cuvam, upozori me da se ne za****vam sa tim!
POZZ
[ calexx @ 11.10.2009. 13:49 ] @
Ovde se ne raspravlja o takvim programima a i dobio si dovoljno informacija.