[ aenimax @ 12.10.2009. 07:52 ] @
Kupio sam genius sw-hf 5005 i sve super radi kada je povezan samo kompjuter (ImpaCT 4550) ili samo tv i dvd, ali onog momenta kada ukljucim zajedno, na monitoru kompjutera se pojave smetnje i čak blago zujanje u zvučnicima. tv i dvd čak ni ne moraju da budu uključeni (power on) već se smetnje jave čim ubodem kablove za zvuk. Kompjuter ima 5.1 i sve sam podesio u njemu. Smetnje postoje čak i kada uključim zvučnike u drugi utikač u stanu, kad stavim izlaz samo za prednje zvučnike (zeleni izlaz na pozadini kompjutera, tj. samo stereo) ili kad su uključeni svi (5.1). Najviše zbunjuje to što sve radi kako treba kada je uštekan samo komp ili samo tv i dvd. Probao sam sve kombinacije, tj komp i tv, komp i dvd, komp i tv+dvd i uvek kada je nešto dodato uz komp na monitoru se pojave smetre (titranje kao da nije podešena frekvancija kako treba, štrafte) Problem mi zvuči potpuno besmiselno, tj. kao kada bi frižider prestao da hladi zato što sam uključio rernu... Ako neko ima neku ideju, bio bih zahvalan... |