[ Annnnn @ 15.10.2009. 06:03 ] @
[ Annnnn @ 15.10.2009. 06:03 ] @
[ Zoran Rodic @ 15.10.2009. 06:56 ] @
Ajde prvo preskeniraj racunar sa malwarebytes i Dr-web pa posle u forum Zastita (otvori novu temu) okaci Hijackthis log prema uputstvu iz OVE Top teme
To naravno, ako hoces da spasis staru instalaciju. A sto se tice fresh instalacije, mani se tog nLite “budzenja’’ :) , nesto tu nije krenulo kako treba. Instaliraj cist XP pa dodaj sp3 odmah po instalaciji XP-a … i to je to [ Annnnn @ 15.10.2009. 13:21 ] @
Problem i jeste u tome ... Ne mogu da instaliram Win uopste... probala sam i sa obicnim i sa nekim drugim , jednostavno racunar nece da pokrene instalaciju ... Bootabilan disk + u Biosu namestim prvo cd rom i nista ... Ja io necu da sacuvam stari sistem, sve sa izbrisala i sad bih ispocetka, ali nesto koci ...
[ Ironije @ 15.10.2009. 13:34 ] @
Citat: Annnnn:... U Biosu sam podesila da prvo bootuje sa diska... On to ne radi, dok se pali pise ''press any key to boot from CD'' pritiskam ja tako poslednjih par sati ali nista ... Da ne koristis mozda wireless tastaturu ? Neke wireless hoce da prave taj problem ... [ miroslavL @ 15.10.2009. 13:35 ] @
Jel ti tastatura USB tj. priključuje se USB-om na komp? Kod mene je isti problem bio i šta god da stiskam na tastaturi neće da bootuje i stalno izbacuje press any key to boot from CD, probaj tastaturu sa klasičnim priključkom.
Edit: Za par sekundi me pretekao @Vladimir :) [ Annnnn @ 15.10.2009. 16:30 ] @
ha ha ha
![]() ![]() ![]() Sad se bakcem ovim interesantnim stvarcicama, driveri i tako to, jos samo da odlucim koji antivirus ... citam zastitu ali svi imaju razlicita misljenja ... ![]() Hvala u svakm slucaju a ako negde zapne ja cu da kukam opet ![]() Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|