[ slup @ 15.10.2009. 12:56 ] @
| Pozdrav druzino,e ovako instalirao sam win7 32x i nemogu nigde naci drajver za audio karticu Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) trazio sam po netu sa raznim programima za pretragu ali bezuspesno, pa bih vas zamolio ako je neko imao problem sa ovim da mi kaze gde mogu naci drajvere.Verovatno isti drajver se koristi i za OS Vistu.Da kazem i to da u comp. imam 2 kartice jednu integrisanu ali je iskljucena u BIOS-u,tako da koristim Creativ SB .Hvala |
[ Catch 22 @ 15.10.2009. 13:33 ] @
Ako ta matična ploča nije starija od godinu-dve, onda si izgleda odabrao lošiju kombinaciju!

[ slup @ 15.10.2009. 14:20 ] @
U redu je nasao sam posle dugo vremena pretrage.Ona stara ''ko pita ne skita'' znaci samo Start>All programs>Widows Update...Ako ih windows ne nadje obran bostan...Hvala i pozdrav
[ Mr. Bond @ 18.10.2009. 17:00 ] @
U principu, i za ostale korisnike koju budu imali problema sa integrisanim zvukom na Win 7 (u mom slucaju 64bit) neka pokusaju da nadju drajvere za Vistu 64bit i radice im ... koliko sam video uglavnom je problem sa SB integrisanim zvukom - zasto ga nisu implementirali (ako je vec u Visti postojao) ne znam, ali odgovaraju drajveri.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.