[ kime1 @ 16.10.2009. 02:09 ] @
Windows je sveže instaliran, sa diska koji nikad nije pravio probleme (15+ puta instaliran), na dvoklik miš reaguje kao da sam kliknuo desni klik pa properties, tako da bih otvorio neki folder moram ići na desni klik pa open. Miš povremeno ne reaguje na desni klik, odnosno prebrzo nestane, a posle opet radi normalno, bez restarta... sve bi ovo govorilo da je jednostavno neispravan, ali i tastatura se čudno ponaša, što sam napisao na nekoj drugoj temi, znači nekad funkcionišu samo tipke f1, esc itd, a slova i brojevi ne... i pomislio bih tada da je i tastatura neispravna ili matična, ali mi se dešava da ne mogu isbrisati shortcut za recycle bin sa desktop-a (stalno se vraća) i tako još poneke čudne stvari... teško mi je da pomislim na virus, jer je sistem tek podignut sa nefrizirane instalacije, a fleš koji sam ubo za instaliranje programa nema virusa kad ga nakačim na moj komp, sa svežim nod32 v4... sve ovo nema mnogo smisla, ali danas mi se mnogo toga cudnog desilo sa kompovima, pa sam morao makar da ispisem sve to :) malo je cim isprobavati da li je ploča riknula, jer malo ko je voljan da pozajmi ploču,a i meni je cim da svoju skidam da bih isprobao... |