[ view @ 16.10.2009. 15:40 ] @
Primio sam uplatu preko 2chekouta.
Imam jednu uplatu od skoro 200 dolara.problem je sto na mom nalogu pise da su pare uplacene sa paypall na 2chekout prema mom nalogu ali te pare vec dve nedelje nikako da legnu na racu,nemogu da trazim ni isplatu cekom niti payoneer karticom,da li se desavalo nekom nesto slicno?
[ aceall @ 25.12.2009. 04:45 ] @
Kasno se javljam al mozda i pomogne. Kad otvoris nalog na 2CO moras dobiti dozvolu (verifikovati) za prodaju odredjene uluge. To si sredio?

Uvjek mozes otvoriti "tiket", ili pitati javno na "komjunitiju".
[ view @ 25.12.2009. 09:34 ] @
Citat:
aceall: Kasno se javljam al mozda i pomogne. Kad otvoris nalog na 2CO moras dobiti dozvolu (verifikovati) za prodaju odredjene uluge. To si sredio?

Uvjek mozes otvoriti "tiket", ili pitati javno na "komjunitiju".Imao sam zescih problema sa njima,sve je bilo podeseno kako treba sto su zezali oko isplate i to vise od mesec dana.pricao sa i na live chatu i slao tickete....i zvao ih telefonom.i jedva smo resili sve i sad redovno svakog cetvrtka primam uplate.
[ Shadowed @ 25.12.2009. 09:38 ] @
Sta su rekli da je bio problem?
[ view @ 25.12.2009. 09:54 ] @
prve nedelje nije bio lepo podesen payment profil,pa po njihovim instrukcijama podesim i cekam sledeci cetvrtak i onda mi stize mail sa izvinjenjem da je bio neki problem do njih i da nismo dobro podesili jer sam ja trazio isplatu na payoneer karticu pa sam onda ponovo podesavao i cekao sledeci cetvrtak i sad se ne secam sta je bilo te nedelje uglavnom znam da sam ceko jos jednu nedelju i bukvalno digao ruke od tog novca medjutim eto posle mesec dana na moje iznenadjenje novac je legao na racun i sad imam redovne uplate i sada je sve ok.mada malo su im preskupe usluge.