[ jocabg011 @ 17.10.2009. 19:12 ] @
Pozdrav postovani, Imam pitanje u vezi wirelessa u stanu. Naime imam ADSL i na liniju zakacen Wireless router TP LINK 8901G, na njega sam nakacio jedan desktop racunar putem mreznog kabla i to radi lepo. Preko wirelessa pristupam preko nekog laptopa sa Linuxom i sve to radi lepo. E sad imam jos jedan desktop u drugoj sobi koji treba da se nakaci na ovaj router, pa se pitam sta je bolje za to. 1. Neka Wireless kartica tipa TP LINK 551 ili slicno 2. Neka mrezna kartica pa da razvucem kablove iz routera do desktopa Navodim da mi bi bilo pozeljno da se razmenjujem podatke izmedju ova 2 desktopa kao i da sherujem printer, i da naravno da taj drugi desktop ima pristup netu preko jedne od ove dve opcije. Znam da ce sa wirelessom to imati al nisam siguran za zicano povezivanje. Molim iskusne osobe koje mogu da mi pomognu da resim ovu zavrzlamu i da povezem taj drugi desktop na net i ujedno ih umrezim . Naravno za laptop me ne zanima umrezavanje, jer mi je dosta da on ima pristup netu i to sada radi ok.] Hvala unapred na odgovorima i savetima |