[ lakkimakki @ 19.10.2009. 12:14 ] @
trebam da budem u stanju da se povezem , tako da bih mogao da delim mape i fajlove... kod redhat 9 os sam instalirao sambu .... i startovao servis system settings>server settings>services>smb Konekciju izmedju win server 2003 i win xp pro je u redu , mogu da delim fajlove itako dalje posto imam i ubunto instaliram . i on dobija server ip direktno..) (to sve redim preko vmware... stavio sam na costum specific virtual network VMnet 3 , znaci tako je uradjeno i kod win xp pro i redhat) znaci kod win xp dobijam ip od servera .... zneci jos kod redhat trebam jos to da uradim smb.conf.file ![]() to me je domainname znaci to sam upisao kod redhat , ne znam dali je jos nesto drugo potrebno ... kad startam smb servis dobijem ![]() jer nmdb tek funkcionise kad ima konekcija.... treba mi pomoc ... posto ne znam dalje voleo bih da naucim kako se to radi... a ako nista od ovoga nije u redu .... molimvas pomoc.. BILO BI SUPER DA NAPRAVITE HOWTO posto sam googlao svuda ali nisam bio u stanju da to namestim... /modedit: formatiranje poruke. [Ovu poruku je menjao Srđan Pavlović dana 19.10.2009. u 18:42 GMT+1] |