[ misteryns @ 21.10.2009. 00:28 ] @
| evo ovako stvari stoje..prilikom instalacije win xp na ovaj laptop,doslo je cudnog problema..naime,tokom instalacije OS na "34 minutu" kad se "uvek" ekran zacrni par puta,doslo je do snaznog "skremblovanja" slike,tj..slika je isecena i vertikalno i horizontalno,najslicnije izgleda kao da je neki test u pitanju,tako se ponasa,instalacija je prosla,ali posle toga,kod ulaska u sam windows,slika je tolika podivljala,da je prosto neupotrebljiva..da li neko zna o cemu se radi..koliko se secam,procesor je amd x2 ma 780 i nesto mhz,grafija ati express 1150,...hitno je potrebna pomoc..hvala unapred.. |
[ JOJO847 @ 21.10.2009. 10:36 ] @
prikljuci mu externi monitor pa ces najbrze saznati. Ako su artefakti, vise lici na grafiku. Crte i "testovi" vise ukazuju na panel. Ali, nismo madjionicari da nagadjamo :)
[ misteryns @ 27.10.2009. 11:29 ] @
da ne ostane "prazan" topic...problem je bio,ne znam kako,ali su nekako ostali drajveri neizbrisani,i jednostavno je to bio problem,kad sam uradio 2-3 formata za redom,sve te zagonetke su jednostavno isparile...JOJO847 hvala u svakom slucaju..
[ JOJO847 @ 27.10.2009. 14:09 ] @
Hm, doista rijetko. Zbilja si sretan ako je to rijesilo problem!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.