[ nezki @ 21.10.2009. 14:03 ] @
Imam obicnu formu u kojoj imam jedno text polje barcode, i kada se ucitava strana fokisiram se u to text polje. E sada imam usb barcode citac kojim bi trebalo kada se nesto skenira da se u focusirano polje unese scenirana brojcana vrednost(sto i radi tako), a zatim da se forma automatski submituje(e ovaj submit ne radi). Ja sam mislio da svaki barcode citac kao sufix key koristi "enter" pa ce se forma sama submitovati, ali u ovom mom slucaju to nije. Evo to je ta forma: Code: <form name="test" action="test.php" method="post"> <input type="text" name="barcode" value="" /> </form> Da li neko moze da mi pomogne i objasni kako da odradim ovo, pokusavao sam sa svim text field listenerima, onKeyUp, onKeyPres ali ne prosledi mi celu vrednost barcoda vec jednu cifru, isto sam probao sa onchange ali ne submituje mi se forma automatski kada odskeniram nesto vec tek kada promenim focus(onBlur). Verovatno postoji neki nacin da napravim automatski submit kada odskeniram nesto i da prihavtim u php-u tu vrednost. [Ovu poruku je menjao Nikola Poša dana 21.10.2009. u 17:23 GMT+1] |