[ AlexanderTheGreatest @ 23.10.2009. 13:59 ] @
"Antivirus Pro 2010" je virus koga sam pokusao da izbrisem sledecim programima: Avast, Malwarebytes, Spyware Doctor, koristio sam jos neke. Ovi navedeni ga izbrisu, ali se on uvek ponovo vraca. Jel imao neko slican problem? I kako ga se resiti zauvek?
[ valjan @ 23.10.2009. 14:34 ] @
On spada u grupu scareware i ransomware programa i o njima je pisano u ovoj temi, a taj tvoj je na poslednjoj stranici.
[ Dashkes @ 23.10.2009. 19:28 ] @
Preuzmite program Dr.Web CureIt!.

• Posle preuzimanja restartujte racunar u Safe Mode-u (dok se pali racunar pritiskajte F8 pa kada se pojavi meni odaberite Safe Mode).
• Kada se ucita Safe Mode pokrenite Dr.Web CureIt!.
• Kad se upali odaberite Start. On ce automatski poceti da skenira racunar. Pustiti da skenira (to je Express Scan).
• Kada zavrsi sa skeniranjem odaberite kompletno skeniranje - Complete scan i sa desne strane pritisnite dugme Start Scanning (izgleda kao Play dugme).

Pokazite log (zapakujte u ".rar" arhivu i upload-ujte) CureIt!-a koji se nalazi u C:\Documents and Settings\USERNAME\DoctorWeb\
[ AlexanderTheGreatest @ 24.10.2009. 14:43 ] @
Evo preuzimam DrWeb CureIt.

Citat:

Pokazite log (zapakujte u ".rar" arhivu i upload-ujte) CureIt!-a koji se nalazi u C:\Documents and Settings\USERNAME\DoctorWeb\

I sta se desava posle ovoga kad uploadujem .rar arhivu?

[ Dashkes @ 24.10.2009. 15:18 ] @
Mozete postaviti ovde link ili ga poslati meni preko privatne poruke.