[ Pele @ 26.10.2009. 17:10 ] @
Nisam siguran da li ova teme treba da se postavi ovde ili u forum zastita.Moderatori ce to sigurno ispraviti(izvinjavam se unapred).Mislim da niko nije imao problem koji ja imam sa telekomom(bar ne jos).Juce sam instalirao win 7 da pogledam kako izgleda i kako radi.Free verzija.Inace sam imao instaliran trend micro na prethodnom os-u.Skinuo sam ga sa sajta telekoma i platio licencu koja mi jos nije istekla.Kada sam instalirao win 7 skinuo sam ponovo antivirus sa telekomovog sajta, ali kada sam pokusao da ga instaliram izbacio je obavestenje da win 7 ne podrzava ovu verziju Trend micra.Otisao sam na sajt proizvodjaca i skinuo verziju za win 7 i instalirao ga.Pokusam da unesem licencu koju sam platio, ali netje.Kaze nije dobra licenca.Pozovem korisnicki servis telekoma gde mi jedna ljubazna devojka rece(posle desetominutnog savetovanja sa nadredjenima i strucnom sluzbom)da oni nemaju verziju za win 7 i da bih trebao da, ili vratim stari os ili nadjem neki drugi AV.Ne mogu da verujem.Toliko o poslovnosti telekoma.Trebali su lepo da na sajtu stave sta moramo da imamo od os da bi mogli da koristimo antivirus koji oni prodaju. |