[ dr.strong @ 26.10.2009. 17:53 ] @
POMOC! u vezi ves masine Samsung P6091 cim se ukljuci u 220V sva signalizacija svetli, tako da ne reaguje stelovanje, programiranje, a samim tim i ne startuje - ne radi. O cemu se redi? Sta je kvar? P.S. ko je ovlasceni serviser u Srbiji? Pod naponom od 220V nikada nije, kada nije u upotrebi. Znaci kada je ukljucena u 220V odmah je svetlela sva signalizacija. Nije grmljavina sigurno....a mislim da to i nije bitno vec kako i ko to moze opraviti u Srbiji? BG elektronik tj. njihov predstavnik je konkretno rekao da se kupi druga, NAPOMINJEM da je deo bio u ovom servisu servisu od 05.08.2009.godine pa do 18.09.2009. da bi na kraju konstatovalI KUPITE NOVU, a i vecina "majstora" tvrdi da se Samsung ne popravlja (ne zato sto se ne kvari, vec sto nema delova)... Super reklama za SAMSUNG i uvoznika ELTIM. Najverovatnije resenje je kupovina druge masine, ali koje....? da bi mogla da bude povoljna za nase strucnjake tj servisere? Sta predlazete da se kupi? Ovo je taj deo ![]() http://www.rid-magaz.ru/3-7-files/MFS-P6091-00.jpg za Samsung ves masinu P6091 Samsung Part Number: DE41-00046A ili sto bi rekli elektronska ploca, nigde se ne moze naci u Srbiji niti je iko popravlja, jer je zastarela, iako je kupljena pre 7 godina. To su mi potvrdili iz BG elektronika iz Beograda i iz MD servisa iz Nisa. Raspitao sam se u zvanicnom servisu za popravku Samsung ves masina "Dekster" u Nisu i dobio sam odgovor. - Donecete ves masinu u servis kada vam to kazemo, jer smo preoptereceni poslom i trenutno nemamo vremena za nove intervencije. Pregledacemo je komplet, a taj deo koji ste rekli kosta od 100-120 Eura. Znaci, popravka je oko 150 Eura, a mozda i vise..... Znaci od popravke nema nista, jer iskreno isplativije je kupiti novu masinu, koja ima i garanciju. Cini mi se da niko nema ovako zanimljiv problem kao ja.....klasican primer "poslovnosti" i "preduzimljivosti" !!!! P.S. opredelio bih se za Gorenje ves masinu [Ovu poruku je menjao bakara dana 26.10.2009. u 20:01 GMT+1] |