[ Dr50 @ 27.10.2009. 16:21 ] @
Prvo, nije problem u instalaciji, već... Želim da uništim (C:) na kojoj je XP SP1 (puna particija smeća i ostale gamadi). U poverenju, želim da sredim gamad na mašini svoga sina, ali bez njegovog znanja. Znam da je u pitanju sukob generacija, ali moja mašina je za izložbu za razliku od njegove. Sramota - budući IT ing! (treća god. FON-a). Šta rade ti profani? U moje vreme su nas maltretirali i terali na učenje i stvaranje radnih navika, disciplini itd. Da se razumemo! I ovaj moj ima takve kvalitete, ali hormoni izgleda da su primarni i ... znate već. Naime, iskoristio sam trenutak odsutnosti dotičnog "budućeg stručnjaka", instalirao Malwarebytes home free verziju, update-ovao i rešio da očistim 172 sranja (pardon). Posle toga sam hteo da aktiviram i Avast (free home), AD-Aware (free). E, tu je nastao kuršlus! Malwarebytes je tražio restart. Dakle, nisam ni stigao da upotrebim ostale navedene zaštite. Prilikom restarta, sistem nikako da se podigne. Crvići, crvići... u nedogled. Naravno, CD sa SP1 se negde zaturio, (junior se još nije vratio), tako da sam pokušao da oborim sistem i instaliram svoj, već provereni SP2. BIOS je podešen na boot sa diska, ali nikako da se pokrene instalacija. Da ne dužim! Poruka je sledeća: <Windows root>\system32\hal.dll. Svaki dobronameran savet je dobrodošao, makar i uz kritike upućene na moj račun. |