[ clapton @ 03.11.2009. 13:18 ] @
nekoliko puta sam pokusao preko add or remove a onda sam instalirao i ashampoo uninstaller medjutim isti slucaj:

(i cim ovo uradim makne mi sliku/wallpaper sa desktopa)
[ Djetvan @ 03.11.2009. 15:35 ] @
@clapton

Obriši prvo folder Ashampoo u Program Files, pa posle briši u Add/Remove. MIslim da ćeš tako uspeti.
[ clapton @ 03.11.2009. 18:23 ] @
nema ovo veze sa ashampoo-om, pogledaj sliku.
ne mogu da obrisem 3D wallpaper, javlja gresku "could not open INSTALL.LOG file", cim pokrenem uninstall
[ Djetvan @ 03.11.2009. 20:03 ] @
@clapton

Nabaciš nekoliko oskudnih i nepovezanih činjenica a onda tražiš pomoć.
[ clapton @ 03.11.2009. 21:58 ] @
ma instalirao sam nekakav 3D wallpaper, nije mi se svidio, pokusao sam da ga izbrisem ali mi javlja gresku koja se vidi na screenshot-u, jel sad dobro?
(btw kad brisanje sa add or remove nije uspjelo, instalirao sam Ashampoo Uninstaller ali ni on nije pomogao...)
[ Catch 22 @ 03.11.2009. 23:15 ] @
Većina uninstallera registruje sve promene u sistemu tokom same instalacije nekog programa, da bi ga onda uspešno mogli ukloniti čisteći sve tragove nastalih promena. Neki od programa ne mogu da se deinstaliraju redovnim putem (Add / Remove...) nego moraš ponovo da pokreneš installer tog programa i da odabereš opciju "Remove"...
Pokreni taj Ashampoo Unistaller pa ponovi instalaciju istog tog 3D Screen Savera, pa onda pomoću uninstallera pokušaj da ga očistiš iz sistema.
[ clapton @ 04.11.2009. 00:16 ] @
ne moze, ali cu pokusat da ga ponovo install pa uninstall
[ clapton @ 04.11.2009. 00:22 ] @
Citat:
Catch 22: moraš ponovo da pokreneš installer tog programa i da odabereš opciju "Remove"...

ne moze, nema opcije remove i opet javlja ...INSTALL.LOG...
sta da mu radim

[Ovu poruku je menjao Goran Mijailovic dana 05.11.2009. u 16:42 GMT+1]
[ valjan @ 04.11.2009. 07:40 ] @
Da li si proverio da li u folderu gde je instaliran taj 3D Wallpaper stvarno postoji install.log fajl? Ako je tamo, a uninstall prijavljuje gresku da ga nema, premesti ga negde (recimo na desktop), ali obrati paznju da ga bas premestis (cut & paste) - nemoj ostavljati kopiju u prvobitnom folderu, i nemoj skroz obrisati tako da slucajno ostanes bez ijedne kopije. Onda ponovo pokreni uninstall (klikni na uninstall.exe ili unwise.exe u folderu gde je instaliran taj 3D wallpaper), pa kad zatrazi install.log fajl, ti mu onda poturi onaj sa nove lokacije (sa desktopa ili gde si ga vec premestio).
[ clapton @ 04.11.2009. 15:50 ] @
install.log fajl je u program files-u. premjestio sam ga na desktop i uradio sve kako si mi ti rekao ali opet ne moze. a ovaj log koji on ne moze da nadje ne mogu da ga poturim jer mi daje samo opciju "ok".