[ Ivan Dimkovic @ 03.11.2009. 21:18 ] @
Hahaha - ovo je stvarno epic fail :) Militanti su se smestili u fino izolovanu rupu... jedini problem je sto je to bila medvedja jazbina... onda se meda vratio, i odlucio da im pokaze ko je gazda u jazbini :)

http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/8339549.stm

Citat:

A bear killed two militants after discovering them in its den in Indian-administered Kashmir, police say.

Two other militants escaped, one of them badly wounded, after the attack in Kulgam district, south of Srinagar.

The militants had assault rifles but were taken by surprise - police found the remains of pudding they had made to eat when the bear attacked

It is thought to be the first such incident since Muslim separatists took up arms against Indian rule in 1989.


Hahaha a imali su i puding... dakle, palo je i cascavanje za gazdu u jazbini... malo meso, a onda i puding za dezert :)
[ cozmo_im @ 04.11.2009. 10:10 ] @
Dobice orden od Obame zbog borbe protiv terorizma
[ D.H.Lorens @ 04.11.2009. 23:00 ] @
Ovako neki ,"od malo zescih tiposa":


[ westocean @ 05.11.2009. 07:50 ] @
@Ivan Dimkovic
Zašto kačiš tekst na foreign jezicima bez prevoda kad je ovde srpski zakon? Mogao si bar naslov teme da uljudiš. Ovako je @cozmo_im pomislio da Obama treba pobunjenike da ordenuje mada u tekstu ne stoji da je reč o amerikanskim državljanima. Opet nije jasno kave veze imju muslimanski pobunjenici sa snimkom koji je zalepijo @D.H.Lorens.
[ D.H.Lorens @ 08.11.2009. 15:07 ] @
E pa, eto...

Ljudskoj glupavosti nikad kraja , pa sam tako i ja ne procitavsi tekst sa sajta koji je "otvarac teme" prilozio , ubacih "sirote zapadne militantne vojnike" na nekoj (verovatno?!) od mnogobrojnih vezbi o "savladjivanju prostora u borbenim uslovima" i njihovo uvlacenje u blato i kaljugu , proizveo "opravdanu reakciju" sa "Zapadno-atlantskih " prostora...


Nadam se da u ovom , nesto opustenijem delu foruma, necemo , bas sve uzimati zdravo za gotovo ...
[ flighter_022 @ 08.11.2009. 16:19 ] @
Evo prevoda naslova (tj. vise kao neki sinopsis):

medved pobio i pojeo celu grupu naoruzanih kretena, i za nagradu dobio puding kao dezert ;)

p.s. Po meni video ima jako mnogo veze sa temom. Ovi likovi iz teme ne znam samo da li su bili pijani ili drogirani. Hej, zestoki momci, a dozvolili da ih jedna (i samo JEDNA) zivotinja razbuca kao nepismen novine, niko nije stigao da dohvati oruzje neko i izbusi medu kao svajcarski sir... ovi na snimku su sposobni kao i ti tzv. militanti, eto to je veza.
[ Srđan Pavlović @ 08.11.2009. 16:26 ] @
Nije trebao da mesa meso i puding, moze da mu se smuci i da povraca posle.
[ cozmo_im @ 08.11.2009. 20:30 ] @
Citat:
westocean:  Ovako je @cozmo_im pomislio da Obama treba pobunjenike da ordenuje mada u tekstu ne stoji da je reč o amerikanskim državljanima. Opet nije jasno kave veze imju muslimanski pobunjenici sa snimkom koji je zalepijo @D.H.Lorens.


Odlikovanje se odnosilo na medvede...
[ westocean @ 09.11.2009. 09:23 ] @
Kažu da je i Buddha za poslednji obrok imao puding pre ulaska u mahaparanirvanu.

Inače u priču u kojoj je medjed pojeo militante na verujem baš previše. Pre bih rekao da je došlo do nekakvog obračuna medju njima a onda oni koji su izvukli deblji kraj su završili kao medvedji doručak.

Militanti, kojima su inače planine i planinske pećine dnevne sobe, teško da bi sebi dozvolili da se zavuku u medvedju jazbinu a da se ne osiguraju. To su ljudi navikli da prežive i u najekstremnijim uslovima, odlično poznaju životinje i ponašanje životinja. Ne može njih iznenaditi medved. To bi moglo da se desi nekome naviklom na nafatirane fotelje i gradsku vrevu. Ukoliko ste rodjeni u divljini nikad iz vas neće nestati osećaj za divljinu. Prepoznaćete najmanji trag prisustva životinje sa takvom preciznošću da bi vam i životinje pozavidele.

Osim toga militanti su bili i naoružani a takvi ne ispuštaju oružje iz ruke. Bar ne svi u istom trenutku. Inače kakvi su to militanti? I još da pobegnu ko pilići. Biće da je reč o plašljivcima a vest kao da su dizajnirali vojni obaveštajci zaduženi za obračun sa tim militantima. Nešto u toj priči ne štima. Ali sve je moguće, pa i nemoguće...