[ Belgrade_original_style @ 05.11.2009. 22:25 ] @
Poz narode.Imam problem sa daemon tools.Nijedna verzija nece da mi radi. :/ Znaci bilo koju verziju da instaliram,on odradi instalaciju,restartuje komp i kad treba da udje u windows pojavi se BSOD(plavi ekran smrti) da bi se nakon toga komp opet resetovao i ovaj put usao u windows preko onog last good know configurations.Tamo mi za verziju 347 daje poruku virtual SCSI driver not found, dok na ovoj poslednjoj verziji 4355 lite izbacuje ovu poruku:

Prosle nedelje sam instalira XP SP3.
Cak sam i instalirao te SCSI driver ali opet nishta.Pojavi se plavi ekran opet.:/

Da li neko zna u cemu je problem?

[ valjan @ 06.11.2009. 01:58 ] @
Bolje da ne pretpostavljam da imas legalnu kopiju Daemon Toolsa i da si kontaktirao njihovu tehnicku podrsku. Ona greska ciji si screenshot objavio se najcesce javlja kada imas instalirane neke zastitne programe (na XP-u najcesce kod Spyware Doctora). Lek je da privremeno deaktiviras zastitu, instaliras Daemon Tools, pa je ponovo aktiviras. Ako pokusavas da instaliras crackovani Daemon tools, ja bih na tvom mestu nekoliko puta dobro razmislio da li mi se isplati da ubijam zastitu da bih instalirao nesto, u sta je ko zna ko ubacio neke svoje izmene, koje mogu biti stetne po moj racunar - uostalom, da stalno dobijam BSOD od neke aplikacije, a nemam pristup tehnickoj podrsci, digao bih davno ruke od nje. Za sta ti treba Daemon tools, i da li si razmislio o alternativi?
[ Maverickso @ 13.11.2009. 02:59 ] @
mani demon tools
prebaci se na power iso.moj najiskreniji savet.
[ Belgrade_original_style @ 17.11.2009. 01:47 ] @
Power ISO mi je odradio stvar. :)Hvala!