[ piroman666 @ 06.11.2009. 13:58 ] @
| Laptop mi doneo ortak jer je pao sistem,to jest prijavio je grshku na nekom fajlu u sistem32 da nedostaje.Kada sam ga startovao pokazao mi je isti problem,a trebalo je otvoriti laptop i ochistiti prashinu sa hladnjaka i coolera za CPU.
E kada sam gao otvorio i ochistio sklopio sam mashinu pazljivo i vratio sve kablice na svoje mesto,ali kad sam pokushao da ga upalim upalio je lampice i to je sve,znachi nema slike na ekranu,nema biosa ne chuje sa cooler.Ponovo sam rasklopio i sve ponovo sastavio ali problem je isti.probao sam da ga startujem otvorenog i primetio sam da nema struju na CPU,cooleru procesora i na dvd rezachu i floppy drive-u.
Predpostavljam da je neka glupa sitnica,ali stvarno mi ne pada nishta na pamet,zato molim za pomoc!
Jer treba josh da reinstaliram XP na isti.Svaka ideja znachi! |
[ Miroslav Cvejić @ 06.11.2009. 22:53 ] @
Ja bih to odneo u neki pouzdan servis za laptopove.
[ piroman666 @ 07.11.2009. 18:50 ] @
U mom gradu nema pouzdanih sarvisa,a ni u blizoj okolini,zato i trazim savet ovde.Hvala u svakom sluchaju!
[ deki77 @ 07.11.2009. 20:40 ] @
Spržen vam je HD
Imao sam isti problem..
A LT mi je bio u garanciji pa sam brzo dobio drugi...pozz
[ Spanta @ 08.11.2009. 19:55 ] @
Ne bih se slozio da je HDD. Makar bi se ventilator zavrteo da je HDD otisao u vecna lovista. Verovatno je problem do napajanja ili do ploce. Proveri vodove, probaj sa i bez baterije...
[ Darije @ 08.11.2009. 22:27 ] @
to moze da bude ozbiljan problem, a i ne mora da znaci...rasklopi laptop ponovo, i idi ispocetka, a izmedju ostalog izvadi proceosor iz socketa pa ga vrati, izvuci ram iz slota pa ga vrati. Pogledaj da negde nisi nesto "kratko spojio"...samo pazljivo i nemoj da zuris pa javi rezultat...
inace hard disk nije sigurno...to nema veze
[ piroman666 @ 09.11.2009. 21:42 ] @
Problem je reshen,odneo ga u obliznji servis (Kod komshije).Hvala u svakom sluchaju!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.