[ DarkMan @ 08.11.2009. 15:57 ] @
Kada treba napisati kod za neki event dovoljno je napisati += posle naziva eventa i zatim pritisnuti TAB. Visual Studio ce sam generisati kod za obradu event-a. Mene zanima da li je slicno moguce dobiti za callback metode koje se navode kao parametar pri pozivanju drugih metoda? Na primer, imam sledece: Code: public delegate void MyCallback(string param1, string param2); public static int SomeMethod(int options, MyCallback callback); I sada ja pocnem da pisem kod za poziv metode SomeMethod i kada dodjem do parametra callback da li ima neki nacin, neka tastaturna precica koja bi mi izgenerisala kod za callback? Znaci da se dobije nesto slicno sledecem: Code: int result = SomeMethod(0, new MyCallback(SomeMethod_MyCallback)); private void SomeMethod_MyCallback(string param1, string param2) { throw new Exception("The method or operation is not implemented."); } Trenutno radim tako sto otvorim kod sa definicijom callback-a, iskopiram tu definiciju i na osnovu nje rucno napisem novu callback metodu a zatim naziv te metode ubacim kao parametar. |