[ boxikg @ 16.11.2009. 14:00 ] @
Imam jednu nedoumicu, šta se dešava kada se podešavanje u okviru default domenske polise promeni sa not configured na enabled a kasnije kada prestane potreba za tim podešavanjem vrati podešavanje sa enabled na not configured. Da li to podešavanje pamti vrednosti koje se podrazumevaju kada je podešavanje not configured.
[ valjan @ 16.11.2009. 15:25 ] @
Cesto kod pojedinacnih podesavanja stoji navedeno sta je podrazumevana vrednost kada je odabrano "Not Configured". Tako da pogledaj opis podesavanja koje te zanima, i mozda ces tamo naci odgovor kako ce biti podeseno kad ne bude podeseno ;-)
[ igor.vitorac @ 16.11.2009. 21:50 ] @
Citat:
valjan: Cesto kod pojedinacnih podesavanja stoji navedeno sta je podrazumevana vrednost kada je odabrano "Not Configured". Tako da pogledaj opis podesavanja koje te zanima, i mozda ces tamo naci odgovor kako ce biti podeseno kad ne bude podeseno ;-)

Janko, boxikg je mislio ako se primeni polisa, pa se onda ukine tj. iskljuci se set-ovanje za tu polisu.
Odgovor na to moram priznati je tesko dati, bar sam moje strane. Imao sam situaciju u proslosti da nakon ukidanja domenske polise (postavljanje "Not Configured"), na radnim stanicama ipak ostane podesavanje.
U svakom slucaju za kriticne polise treba obaviti testiranje.
[ valjan @ 17.11.2009. 01:24 ] @
Znam na sta je mislio, i secam se da sam negde procitao da ako se podesavanje vrati na not configured, da ce biti postavljena default vrednost, medjutim sad sam malo proverio na netu i vidim da mozda i nije bas tako, nego da "not configured" tezi da zadrzi poslednje zateceno stanje, pre izmene na "not configured".