[ Pioneer cdj 200 @ 16.11.2009. 21:42 ] @
Poštovani! Nezz ako smijem ovu temu ovdje staviti... Ako sam nešto fulao, obrišite...

Posjedujem site za tehniku... Ako netko ima neke svoje projekte da bi volio podijeliti s ljudima, nudim mu opciju da napiše članak i pristavi slike ili video materijal ili nek samo meni dostavi opis i materijal a ja ću sklepat članak... Članak bi bio objavljen na mom portalu...

Također, ako imate neke dobre sheme ili ako imate manuale/sheme nekih kupljenih uređaja (pojačala, mikseta itd.), možete mi priložiti da objavim na portalu...

Ako ste zainteresirani, javite mi se na [email protected]...

Btw. mogao bi napisati članak o Borinom sajtu kao izvoru kvalitetnih shema i stručnih savjeta i tutorijala...
[ vodjang @ 17.11.2009. 06:13 ] @
Citat:
Pioneer cdj 200: Poštovani! Nezz ako smijem ovu temu ovdje staviti... Ako sam nešto fulao, obrišite...

Posjedujem site za tehniku... Ako netko ima neke svoje projekte da bi volio podijeliti s ljudima, nudim mu opciju da napiše članak i pristavi slike ili video materijal ili nek samo meni dostavi opis i materijal a ja ću sklepat članak... Članak bi bio objavljen na mom portalu...

Također, ako imate neke dobre sheme ili ako imate manuale/sheme nekih kupljenih uređaja (pojačala, mikseta itd.), možete mi priložiti da objavim na portalu...

Ako ste zainteresirani, javite mi se na [email protected]...

Btw. mogao bi napisati članak o Borinom sajtu kao izvoru kvalitetnih shema i stručnih savjeta i tutorijala...

Postoji li link za taj site???
[ zeoN_Rider @ 17.11.2009. 08:30 ] @
Ima:

http://crotehnika.com/forum

Pozdrav zeoN_Rider
[ Pioneer cdj 200 @ 17.11.2009. 11:42 ] @
Oprostite, nisam htio stavljat link da ne ispadne da se reklamira... Imate ga i lijevo gdje je kratak opis mog profila... Zeon vam je dao link foruma, a postoji i portal...