[ milad @ 20.11.2009. 10:14 ] @
| pozdrav
imam TV HB INGELEN , pokvario se zasto je stajano neko vreme , odneo sam TV u neku radnju za popravke TV, posle par dana javili da mi crko Trafo i da ce da mi kosta popravka oko 6000 din , naravno ja sam odbio zasto TV star i ne isplati se da se popravi .
otvorio sam TV i gledao naravno ne razumem se u popravke TV , majstor mi skineo trafo pa sam ja uzeo trafo i potrazio po gradu gde ima da se kupi i nasao sam i kupio za 824din sad bi voleo da to nekako namestim , znam gde stoji trafo na ploci i to sam namestio sad postoji problem u one dve zice gde tacno da jeh povezem , i jos problem oko kapica koje ide na ekran kako da je zalepim i dali one dve male stipaljke u kapici idu unutar ekran gde u onu plastiku ?
hvala u napred na pomoc
|
[ Jordan Čebron @ 20.11.2009. 12:17 ] @
Kapice se ne lepi nego se je samo zakači u rupu(malo desno,malo levo),deblija žica ide na fokus a tanija na G2
[ milad @ 20.11.2009. 12:53 ] @
uspeo sam u vezi kapice , ako moze slika gde je tacno fokus a gde je G2?
[ milad @ 20.11.2009. 13:54 ] @
e sve sam povezao sad imam zvuk ali nemam sliku

i ekran skroz crn nema nista kao da ne dobija struju
[ Bruno Mici @ 20.11.2009. 14:06 ] @
Da, da, ne dobija struju.
[ milad @ 20.11.2009. 14:38 ] @
uspeo sam sve da povezem i dobio sam sliku , ali imam kao neko tih zvuk kad sklopim TV , a kad je otvoren nema nikakv zvuk sta to moze da bude ?
i hvala na pomoc
[ slavisa.c @ 20.11.2009. 14:46 ] @
Popraviti tv,ne znaci ubosti deo i idemo dalje.Sta mislis koliko jos tu treba proveriti delova,zameniti,podesiti,stradanje VN trafoa obicno povuce jos nesto za sobom,na koji nacin mislis da otklonis ostale greske kojih sigurno ima.
[ milad @ 20.11.2009. 14:56 ] @
slazem se s vama , delove koju su izgorele su zamenuti kod majstora , a ja sam samo namestio trafo i radi sve ok za sad, pitanje dali se meni isplati dati 6000 din za popravku stari TV naravno da ne.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.