[ Nedeljko @ 21.11.2009. 12:31 ] @
Dakle, instalirao sam openSUSE 11.2 i Eclipse Galileo. Ne radi Find/Replace opcija. Jednostavno, polja za unos su siva, tj. onemogućena, pa ne mogu da unesem tekst za pretragu. |
[ Nedeljko @ 21.11.2009. 12:31 ] @
[ VladimirCDT @ 15.12.2009. 12:30 ] @
Zdravo Nedeljko,
Ne znam da li je kasno, odn. da li si vec nasao resenje problema. Elem, radi se o bug-u u qtcurve-gtk2 u verziji 0.68.1 koja dolazi sa inicijalnom verzijom OpenSuse 11.2. Taj bug je otklonjen u verziji 0.69.x. Instalacija nije problem, samo sto to ne dolazi sa standardnog repository-a. Tamo je i dalje starija verzija. Evo kako da postupis da se resis bede: Idi na stranicu OpenSuse Software Search, u polje za pretragu unesi qtcurve-gtk2; Od ponudjenih rezultata mozes da izaberes npr. onaj kod kojeg u desnom gornjem uglu pise "KDE:Backports..." (bitno je da se radi o 0.69.x). Udri na 1-click install i reci Firefoxu da ga otvori pomocu package managera. Ili, ako mi verujes, odmah udari na ovaj link 1-click install. (To je ono sto sam ti opisao, sa verzijom sa KDE:Backports). Kada ti Firefox ponudi opcije sta da radis sa njim, samo ostavi prvu, tj. da otvori pomocu package managera. Kod mene to radi. Stos u bug-u je u tome da su drop down elementi disabled u slucaju da nema nista u istoriji pretrage, sto je naravno slucaj kod svake sveze i ciste instalacije. Pozdrav Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|