[ milos 2 @ 24.11.2009. 18:01 ] @
imam jako veliki problemu skoli imam telekomov ADSL ruter HG520S, i treba da ga povezem zicom sa drugim ruterom (linksys wrt54GC). kada prikacim iz lan porta adsl rutera u lan port ovog drugog rutera, ne prepoznaje internet, medjutim kod kuce imam ruter d-link dir-625, koji kada utp kablom iz lan prikljucka dlink-a u internet prikljucak linksys-a sve lepo radi(u skoli sam probao isto, ali nije upalilo), medjutim kada prikljucim sam kablovski modem nece da radi, pa sam pogledao uputstvo za njega na netu, i tamo pise da treba da instaliram neke programe sa cd-a koje nemam, pa moram da ih skinem. e sada posto je cela prica u skoli, ja ne mogu taj adsl ruter da stavim u bridge mod, jer on treba da salje signal po ostatku skole, a razlog povezivanja je taj sto u ucionici za programiranje ne hvataju svi taj signal koji salje adsl ruter, pa je smisljeno da se ta dva rutera povezukablom, i taj linksys da stoji u kabinetu za programiranje, da bi svi imali i net i mrezu. da li mozete da mi pomognete kako da sprovedem sve ovo. P.S. udaljenost je oko 35m |