Apple customers are howling over a pair of recurring flaws in the company's new iMac desktops.
Some buyers say machines are arriving on doorsteps with a conspicuous crack in the lower left-hand corner of Apple's built-in display, while others howl that their freshly-shipped systems won't even turn on.
Ej, ne pali pljuge pored mbp-a od 3K $ a buduci da je kriza i da jeftiniji i7 mac kosta samo 2K $ mora negde da se ustedi pa dobijes display od 27" sa pukotinama u donjem levom uglu :D
E pa znas sta, ovo je vec prevazislo svaku meru, telefoni eksplodiraju, monitori naprsli, racunari uopste nece da boot-uju, dobijes opekotine treceg stepena na kolenima od mbp-a, pa covece sta vi placate - fizicku i mentalnu torturu?
[ CONFIQ @ 24.11.2009. 23:49 ] @
:)
Imam par drugova graficara koji po prirodi koriste mac. Skontao sam da je apple kao religija za njih i konvertovati religioznog u drugu religiju je JAKO tesko :)
Nije da sam pokusao da ih konvertujem, jednostavno ne volim kad mi nekoliko toliko svira o OS-u bzbze :P
[ Srđan Pavlović @ 25.11.2009. 04:30 ] @
Citat:
koji po prirodi koriste mac.
Haha - "po prirodi koriste mac" :D sta li ti to znaci? :D
[ CONFIQ @ 25.11.2009. 11:24 ] @
Pa, sve graficare koje ja poznajem ili imaju mac ili oce da imaju mac :)
[ madcama @ 25.11.2009. 11:29 ] @
Ma ne kupuju oni mekane zato sto im toliko bolje radi posao, vec zato sto im lepse izgledaju. Kod tih ljudi 90% informacija se percepira oko, dok kod nas ostalih 'tek' 80%.
[ combuster @ 25.11.2009. 11:38 ] @
Ma sve to ok, ajde fancy je, ali covece kad te neko u zdrav mozak jednom, pa drugi put pa treci put e onda je stvarno mnogo + sto sve to kosta ko Sv. Petra kajgana...
Sta fali Dell XPS-u ili Lenovo X300 ? A smes da ga koristis u zadimljenoj prostoriji :) Ali ne - to nije Apple...
A sto se tice dizajna - eto im novine, naprsli monitor na njihovoj prelepoj masini. :D
[ Ivan Dimkovic @ 25.11.2009. 13:11 ] @
Hm X300 je propisno ruzan - bas kao i svaki drugi Lenovo
Za "price premium" bih ocekivao da oprema bude bar znacajno bolja...
Kako se kaze ono...
"Designed in California, Made in China" :)
[ combuster @ 25.11.2009. 13:23 ] @
Asus se najmanje kvari ??? Now I've heard everything :) Od svih ljudi koji su mi se zalili na kvarove laptopova prvo mesto ubedljivo zauzima Acer, zatim Asus pa HP a i par MSI-jeva je bilo u opticaju. Ono sto me je zacudilo je da hp ima toliko kvarova ali po ovom grafu onda i ne treba da me cudi. A po njima netbook-ovi se dosta cesce kvare...
[ Srđan Pavlović @ 25.11.2009. 13:33 ] @
C:\Documents and Settings\Dimkovic\My Documents\ > dir
My Photos
My Video
My Music
My Graphs for everything
C:\Documents and Settings\Dimkovic\My Documents\ > _
:D
[ Ivan Dimkovic @ 25.11.2009. 14:37 ] @
Nemojte mene... ja samo prenosim ono sto sam procitao :)
[ Srđan Pavlović @ 25.11.2009. 14:39 ] @
I meni je ovo nesto jako cudno za Asus-a, doduse OK, ja imam iskustva samo sa trzistem u Srbiji :)
[ combuster @ 25.11.2009. 16:24 ] @
Pa dobro Srdjane ti i ja nismo neki reprezentativni i merodavni uzorak, ja kazem to na osnovu nekih 20-tak zalbi, to bi valjalo da se javi neki mod sa laptop foruma pa da prenese iskustva.
@Dimkovic
Sta ces, dezurni krivac ;-)
[ Stefan Jocic @ 25.11.2009. 16:26 ] @
Ovaj Steve ladno daje do znanja da je postao "uzvišeno biće". Više ih nije ni briga kakvu mašinu isporučuju, a cena i dalje extra. Sve me ovo podseti na sledeći video:
[ gidraa1 @ 25.11.2009. 22:46 ] @
Sjajno
[ combuster @ 25.11.2009. 23:26 ] @
Da covece, ko su consumer-i da sumnjaju u Stevu, mozda su sa razlogom u zadnje vreme proizvodi takvi kakvi su, naprsli ili imaju tendenciju da rade boom-boom...
[ Srđan Pavlović @ 26.11.2009. 05:15 ] @
Steve Robs
:D
Citat:
Definitions of rob on the Web:
* take something away by force or without the consent of the owner; "The burglars robbed him of all his money"
* overcharge: rip off; ask an unreasonable price
[ EArthquake @ 26.11.2009. 05:46 ] @
jako sumnjiv grafikon , pa ne pakuje nasa ThinkPad-ove na ISS dzabe !
:)
[ combuster @ 26.11.2009. 09:01 ] @
Pa i meni je sumnjivo ali ni ti ameri nisu bas rocket scientist's a trebalo bi da budu (makar oni koji rade u nasi i americkoj mornarici):