[ tahiya @ 26.11.2009. 13:13 ] @
Ovako, da se predstavim. Haris Tahic, imam 16 godina (sad u oktobru), uzivam u interenetu godinu i nesto. Idem u Ekonomsku skolu, ali se volim baviti i kompjuterima (općenito). Dosta o meni.

Uvijek me je fasciniralo stvaralastvo na Internetu, kao i Internet sam. Pa sam se tako i poceo zanimati za Web design. Imam prijatelja (35 god.) koji radi u jednoj firmi (necu sad imenovati, ali ugl. kolega moga oca), i od njega sam i vidio prvo "<html>".
Do danas sam dosta napredovao na tom području, pa sam stvorio (ako mogu tako reći) radova. Jedan od njih je i download-igre.co.cc, rad kojim se ponosim. Iako mi je, hajde da kazem, webdesign hobi, dosta toga sam i naucio. Danas znam pisati u html-u, znam nesto php-a, znam se snalaziti u mySql-u, ugl. sve potrebno za web design. Ali, da se vratim na gore navedenu stranicu. Download-igre je nastala kao domena davno, mozda prije pola godine (trebao bih provjeriti.. :D), i do sada, podigao sam PR na 1, izmijenio neki besplatni templejt, dovukao korisnike. Jednostavno, ta stranica mi je pokusni kunic na kojem ucim. Pokusavam unovciti malo, ovaj trud, ali mi ne ide. Probao sam sa AdSense-om, ali me nisu prihvatili, pa sam na Clicksoru. Uzasno slaba zarada, ali neka, ne ocekujem nista.

Tako da me interesuju kritike, posto sam vidio da ovdije ima zaista ljudi od kojih se moze nesto nauciti..

S postovanjem, i unaprijed hvala,
Haris Tahic
[ Stefan Jocic @ 26.11.2009. 20:10 ] @
Koliko ja vidim ovo je template (GameZine 1.2), samo si sadržaj (tekstove) ubacio.