[ daniel38 @ 30.11.2009. 14:59 ] @
Danas smo svedoci mnostva programa za rezanje, pogotovu na free "trzistu" i ne samo to, nego i vecina programa za multimediju dolazi sa podrskom za rezanje pripremljenog materijala,razni programi za pregled slika, kreiranje slajdsoua,programi za video i audio konverziju, svi oni maltene imaju svoj rezac... Nekako sam zaobilazio te "ügradjene" rezace pa sam sadrzaj uvek rezao u programu predvidjenom za rezanje, nekad Nero, pa Ashampo a u zadnje vreme ImgBurn ili rezem direktno sa rezacem u Windows 7, i sve to jer sam sumnjicav(iz neznanja) u te "ügradjene" rezace Ovih dana sam se malo zamislio pa otuda i pitanje: Koliko programi za rezanje uticu na kvalitet rezanja? , naravno ako zanemarimo uticaj kvaliteta diskova. Dali svi ti programi bilo da su zasebni ili ugradjeni kao podopcija ustvari rezu istim kvalitetom... Ako neko nesto zna na ovu temu nek napise.... Negde na ovom forumu je neko napisao da je testirao, i da ImgBurn najbolje reze prema onom testu za cd/dvd-ove od Nera(valjda ima najpravilniji grafik) Neargumentovana prepucavanja koji je bolji rezac su nepozeljna...a pretpostavljam da vec postoji i tema za ta prepucavanja tipa "koji je najbolji rezac" |