[ toplim @ 01.12.2009. 17:56 ] @
Vidim da je neki program, web aplikacija... ali zanima me da li je to CMS paket slican Joomli po svrsi. Sluzi za administraciju sajtova i portala ili nesto drugo?
[ Man-Wolf @ 01.12.2009. 23:22 ] @
Citat:

OpenCms is an Open Source website content management system. Intranet, Extranet and Internet sites can be quickly and cost-effectively created, maintained and managed. OpenCms enables you to create highly customized layouts and interactive functionality.

Using OpenCms is fully browser based. The OpenCms software is installed on a web server, users access the system from any location with their web browser.

Da, slican je Joomla!-i, samo sto je pisan u Java-i.
[ toplim @ 02.12.2009. 15:44 ] @
Da, to sam i ja procitao. Ali, da li je bolji od Joomle?
[ augustus @ 02.12.2009. 15:57 ] @
Pa jeste bolje, ali nije jednostavnije. U stvari, joomla bas i nije nesto sto bi za ozbiljno trebalo i uzimati.
[ toplim @ 02.12.2009. 17:56 ] @
Da ali sad vidim da ne podrzavaju svi serveri kod nas javu. Tacnije podrzava ih jako mali broj. Tako da mi nista ne znaci da radim u localu ako ne mogu to da postavim na veb. Ali bas bih voleo da vidim kako aplikacija radi.
[ Dejan Lozanovic @ 10.12.2009. 14:49 ] @
Citat:
toplim: Da ali sad vidim da ne podrzavaju svi serveri kod nas javu. Tacnije podrzava ih jako mali broj. Tako da mi nista ne znaci da radim u localu ako ne mogu to da postavim na veb. Ali bas bih voleo da vidim kako aplikacija radi.

Mogu li da preporucim http://code.google.com/appengine/, cuo sam da je free do 5M requestova mesecno, sto je za neki pocetak vise nego dovoljno. Posle toga, verujem da ces moci da platis virtuelni server da sam hostujes.
[ zigizig @ 11.12.2009. 12:39 ] @
@Dejan Lozanovic
Deluje korisno samo koliko vidim korista jdo i jpa