[ mightymv @ 01.12.2009. 19:35 ] @
| elem, rodjaci iz nemacke su me se setili kad otvaraju neku firmicu za organizovanje decijih rodjendana, prodaju nekih igrackica , barbikica...
e, i treba im sajt , naravno, da lepo izgleda, sve klasika. da vide kupci igrackice, da vide slicice, da zakazu termine za rodjendane...itd...
naravno, tu treba da se ja iskazem.
i posto ovih dana na poslu ne znam gde mi je glava, a pogotovo sto apsolutno nisam u fazonu pravljenja web stranica , jer smatram da
time treba da se bave oni koji zaista znaju to da rade, a ne ja da nesto lepim selotejpom :))
pala mi je na pamet ideja u vezi onih generickih sajtova za mala preduzeca... kao, odaberes dizajn, malo sredis tekst, dodas slicice...mozda imas jos neke forice...
ovde mi ne treba e-comerce nego samo informacije o sajtu, proizvodima, zakazivanje... i da moze da ga odrzava osoba koja nije programer :))))
ili ako neko ima bolju ideju...
hvala :)
|
[ mightymv @ 01.12.2009. 20:12 ] @
ili neki CMS bar... al da je prost :))) mngo hocu, znam
[ boccio @ 02.12.2009. 09:42 ] @
Pa uzmi bilo koji besplatam cms koji je lak za konfiguraciju i koriscenje (tipa joomla), skini neki free template, instaliraj na $4.95 shared host, i to je to. Posle ce te doduse nedeljama cimati "a kako ja da stavim sliku na svoj sajt", ali tu leka nema :) Ili to, ili ih posalji u celjusti nekog komercijalnog cms-a da sve to uradi za pare i slusa njihovu kuknjavu umesto tebe :)
[ brainface @ 02.12.2009. 10:08 ] @
[ Stefan Jocic @ 02.12.2009. 14:02 ] @
Ili možda
ImpressPages CMS, koji je OpenSource. Naravno njega preporučujem samo za sajtove sa nekoliko stranica. Za nešto veće možeš iskoristiti WordPress ili Joomla CMS.
[ impreza @ 05.12.2009. 22:49 ] @
ImpressPages bi to lepo odradio, krajnje jednostavan za koriscenje, a opet zadovoljava neke osnovne standarde.
[ Alex_cyber @ 06.12.2009. 16:53 ] @
zar wordpress nije namjenjen za bloganje
mod edit: obrisan reklamni deo poruke!
[Ovu poruku je menjao Stefan Jocic dana 06.12.2009. u 18:56 GMT+1]
[ Stefan Jocic @ 06.12.2009. 17:59 ] @
WordPress jeste blogging platforma, ali zahvaljujući fleksibilnosti, pluginovim-a može se sa njime napraviti portal. Problem je u korisnicima, jer ga ne koriste na pravi način.
[ impreza @ 07.12.2009. 09:55 ] @
Moj savet, ako nisi iskusan sa nekim od pomenitih CMS-ova (joomla, wordpress,...) lepo im reci ne znam, nego da stvaras sebi posao bez posla i da te posle boli glava.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.