[ franjo_tahi @ 02.12.2009. 10:06 ] @
Napravio sam servis koji u određenim uvjetima kopira file s određene adresa na lokalni disk Servis kreira thread u kom se sve radi. Nakon što se file kopira, thread se uništava. U proceduri: Code: procedure tNewThread_1.Execute; begin ... if CopyFileFromServer then if DeleteFile(LocalFileName) then RenameFile(TempFileName, LocalFileName); ... end; Funkcija za kopiranje file-a: Code: Function tNewThread_1.CopyFileFormServer: boolean; begin result := true; with TDownloadURL.Create(nil) do try URL:='http://' + fUpdateFile; FileName := TemFileName; ExecuteTarget(nil) ; Free; except result := false; Free; end; end; Nakon ovoga file mi je lock-an, tj. ne mogu ga obrisati bez restarta stroja. Pri pokušaju brisanja javlja mi sljedeću poruku: "You need permission to perform this action" Brisanje nije dozvoljeno niti nakon deinstall-a servisa koji je kopirao file. Odgonetnuo sam dio: u Permissions-ima dodam user-a pod kojim radim. Nakon toga dozvoli brisanje, ali javi poruku: "The action can't bi completed because file is open in another program" 1. Kako uprediti permissions-e pri kopiranje? 2. Što drži program? Sevice je ugašen.. [Ovu poruku je menjao franjo_tahi dana 02.12.2009. u 11:21 GMT+1] [Ovu poruku je menjao franjo_tahi dana 02.12.2009. u 11:22 GMT+1] |