[ Djetvan @ 03.12.2009. 20:04 ] @
Iako propisno instalirana web kamera nikako da proradi. Prvo sam pokušao sa regularnim drajverom sa CD-a. Unknown error!
Posle sam prihvatio sugestiju pa se obratio proizvođaču.
Našao sam moju kameru CN-WCAM313 na sajtu proizvođača http:// www.canyon-tech.com i skinuo drajver za 64 bitni procesor, doduše za Vistu jer za Windows 7 zasad nema ali prilikom instalacije tog drajvera Windows 7 traži da konektujem kameru ali je ne vidi.
E sad me interesuje može li ova web kamera da proradi na Windows-u 7 sa Vistinim drajverom ili da dignem ruke od podešavanja ?
Interesuje me da li je neko već imao sličnih problema!

Napominjem da na istom računaru imam Windows XP na kome kamera normalno radi, znači da nije problem u konekciji.
[ SLAVKO2222 @ 03.12.2009. 22:33 ] @
Tako je i meni bilo problem sa kamerom na XP-u ali nakon bezbroj pokušavanja sa raznim driverima sam uspio....Skinuo sam sve moguće drivere sa Asusove stranice i nekako sam uspio ali se više nesjećam kako....A sada kada sam stavio dual boot na windows 7 sam ju instalirao bez ikakvih problema sa orginal CD-a koji sam dobio sa laptopom ali napominjem da su na njemu driveri za Vistu....i zanimljivo sve i jedan driver sa tog CD-a sa Vistinim driverima mi rade savršeno na Win 7!
[ lord_celtic @ 04.12.2009. 11:38 ] @
meni na win7 npr stampac hp laserjet nije hteo da radi sa vista 64bit driverima dok sa 32bit je radilo.
sacekao sam da izadju zvanicni driveri za win7 64bit