[ lazy_when @ 06.12.2009. 05:22 ] @
Pozz ljudi, interesuje me ova spravica iz naslova. Posle masu vremena provedenog po raznim online shop-ovima i poredjenja ne znam vise koliko specifikacija, ovaj mi je ostao kao jedini gde mi je gotovo sve po ukusu (steknuli su se na ramu malo, a tesko je naci na 1066MHz koliko sam skapirao u shop-ovima). Posto sam planirao izdvojiti oko 55000 dok se nisam suocio sa surovom realnoscu da taj kesh ne moze podmiriti moju glad mogu se mozda "nategnuti" da uzmem ovog lepotana pa me bas bas interesuje ima li neko masinu, kakvi su mu utisci, itd itd... Ono sto mi posebno odgovara je da iako po default-u ima garanciju 1god za 9000 se moze produziti na 3god bilo kada u periodu dok traje ova prva godina. Gledao i Toshiba A500 i iako je to ipak mnogo bolji brand nekih par detalja ne mogu prihvatiti na njoj. Ako neko ima jos neku masinu u ovoj klasi u rukavu neka postuje link bio bih zahvalan, mada kazem, picajzla sam nikad gora i pored svega sto sam proceljao ovaj Pavilion mi je jedini interesantan. + Volio bih ako bi neko postavio svoju misao o HP-u generalno, vidim da ga mnogi crne, pa ukratko zasto, i da li su to subjektivna misljenja ili stvarno od njih treba bezati? TNX |