[ El_Nino @ 06.12.2009. 20:18 ] @
| 
Ovo sam malopre zatekao u sandučiću. Ja već imam Telekom ADSL ali moje komšije nemaju, pa ne bih da ih neko navuče na tanak led. U pitanju je Bečej...
Čudno mi je što se traži podnošenje zahteva na taj broj (koji je u Banoštoru, btw) ili na mobilni a nigde ne piše ime tog ovlašćenog distributera.Takođe, na official Telekom letku koji ide zajedno sa papirčetom flomasterom je precrtan broj korisničkog centra 9813, na obe strane...
Šta mislite? |
[ waikiki @ 06.12.2009. 20:39 ] @
ovo dovoljno govori: za "besplatne informacije"
[ ORCA 2 @ 06.12.2009. 21:07 ] @
S obzirom da se ne navodi koji provajder usluga je u pitanju, ne može se pouzdano reći da li se radi o pravoj ponudi ADSL usluge Telekoma Srbije.
Telekom Srbija ima zaključen ugovor sa distributerima vezano za uslugu ADSL i IPTV, preko kojih se vrši evidentiranje, tj. prijavljivanje zainteresovanih korisnika (na primer, internet servis provajder "Krstarica" je naš distributer usluga, Novel shop, Pakom, ComTrade, itd. ali i mnogi manji internet servis provajderi).
U svakom slučaju, možete pozvati navedene brojeve i raspitati se, a ja ću već sutra proslediti mojim kolegama da se proveri da li se radi o pravom distributeru usluga, ili pokušaju prevare korisnika, koje su, nažalost, česte. Takođe, dobro je što ste ovo postovali na forum, jer nadležne službe Telekoma Srbije mogu adekvatno reagovati, u slučaju da se radi o pokušaju prevare.
[ ORCA 2 @ 09.12.2009. 18:23 ] @
@El_Nino
Nakon detaljnih provera odgovarajućih službi Telekoma Srbije, utvrđeno je da letak, sa kontakt telefonima, pripada našem ovlašćenom distributeru u Bečeju, koji se bavi distribucijom usluga ADSL i IPTV, u smislu prikupljanja zahteva za iste.
Nakon kontakta distributera i na osnovu našeg iskustva i dugogodišnje saradnje sa istim, zaključeno je da naš flajer na kome je precrtan broj Korisničkog servisa 9813 nije iniciran od strane njegovih terenskih radnika
U svakom slučaju, od velike je koristi to što ste se pokrenuli ovu temu, i objavili dobijeni letak, imajući u vidu da je broj prevara veliki. Za sve dodatne informacije, stojimo na raspolaganju.
[ StfnMM @ 09.12.2009. 19:42 ] @
Svuda ima prevaranata takva je drzava strasno.
@ORCA2 Procitaj Privatne poruke molim te.
Pozdrav !
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.