[ milomir p @ 07.12.2009. 22:19 ] @
| Pozdrav.Imam Vistu Basic na italijanskom jeziku.Posto mi Italijanski nije jaca strana,zanima me jel postoji Enleski LIP ili Srpski LIP latinica,posto sam skidao Bosanski LIP latinica i cirilica ali ne moze to da instalira,kako sam ja shvatio mogu ova dva prva,samo ih ja nigdje nisam mogao pronaci.I kako to fukcionise,jel onda pojedine stvari budu prevedene a neke ne.Ako instaliram obadva jel mogu mjenjati po potrebi kad mi treba koji prevod. |
[ Catch 22 @ 08.12.2009. 00:03 ] @
[ milomir p @ 08.12.2009. 13:34 ] @
Znam da smo vec pisali o tome, i izvini sto dosadjujem,samo sto mi je ranije bio instaliran Srpski jezik koji mi je zadavao probleme pa sam ga morao izbrisati,pa mi je sad ostao Italijanski.Vec sam pokusavao sa onim LIP-evima,ali kad pokusam da ga instaliram pise mi sledece:Jezik zahtjeva ostale jezicke fajlove koji nisu instalirani ili oznaceni:Engleski,Srpski(latinica),Hrvatski.Bar sam ja tako preveo.Inace tamo na onom sajtu nema Srpski latinica za skidanje,vec Srpski cirilica,Bosanski cirilica i latinica.Jesam li ja nesto propustio da uradim pre instalacije ili sta je vec problem.
[ Catch 22 @ 08.12.2009. 14:06 ] @
Biće najpre da na Vista Basic Edition to uopšte ne može, a to bi trebalo i da piše negde na onim linkovima.
Ako bi nabavio Vistu / Win7 Ultimate Edition na engleskom, onda bi bez po muke mogao da dodaš i interfejs na srpskom pa da po potrebi vrlo lako menjaš (ne moraš ni da restartuješ računar kod promene jezika, dovoljno je log-off/log-on)
[ bojch @ 08.12.2009. 14:27 ] @
Probaj na ovoj stranici, da središ svoj problem oko jezika:
Vistalizator
[ milomir p @ 08.12.2009. 15:00 ] @
Da znam to,ali tamo pise da se mogu skinuti LIPovi i za Vistu Basic,samo ne mogu naci one koji mi trebaju,mada ne znam kako funkcionise,npr. ako zelim prevod na Engleski,jel potreban isti Engleski LIP i za npr. Spansku i za Italijansku verziju Viste.
[ milomir p @ 08.12.2009. 16:57 ] @
Nisam odmah vidjeo poruku o "bojch".Maloprije sam isao na ovaj sajt sto je on napisao,i pomogao mi je,shvatio sam da mi nema pomoci osim mozda,
nekakvih alternativnih metoda.Svaki LIP moze da prevede jedan a poneki i dva ili tri jezika ali uglavnom mogu da prevode Engleski jezik.Nijedan ne prepoznaje Italijanski jezik.Hvala vam svima na pomoci,bar ste me postedili bespotrebnog gubljenja vremena trazeci nesto cega nema.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.