[ @ 08.12.2009. 14:00 ] @
Radi se o velikom social networking projektu. U pitanju je projekat tipa facebook i vec se radi dobrih 6 meseci na tom projektu. Trenutno imamo sklopljene dogovore sa Fudbalskim savezom srbije, sa Moskovskom bankom, Takodje i sa jos nekim firmama iz rusije i francuske. Takodje smo u dogovoru i sa clickatelom jer cemo koristiti njihove servise za slanja sms-ova... To je ukratko o nama... E sad ono sto je nama potrebno Php programiranje, Html css (basic bas), javascript (po mogucstvu jquery) , sql (mysql koristimo) E sad ovako imamo par ponuda. 1. Ako niste iskusni i zelite da steknete iskustvo a imate dara i mozete napredovati brzo. Mozemo vam dati probni period gde necete biti placeni ali cete imati placen rucak na poslu. Dobijate 15 dana da pokazete da vredite. Ako progurate prvih 15 dana dobijate jos 15 dana. Ako za tih 15 dana dokazete da mozete sve sami dobicete platu za taj mesec, ako dokazete da mozete ali ne skroz sami dobicete jos mesec dana da se uhodate i onda placen posao ako zasluzite. 2. Ako imate iskustvo od preko godinu ipo rada u ovoj oblasti mozete u zavisnosti od iskustva dobiti izmedju 500 do 1500 e platu. Posto se radi na social networking sajtu vama ako ispunjavate zahteve je zagarantovan posao mozda do kraja radne karijere. Takodje radi se u kancelariji gde je atmosfera skroz opustena. Nemate vlasnika non stop nad glavom, Takodje je vlasnik mladji i skroz je opusten. Vi radite po principu toga sto sami date vase rokove naravno u dogovoru sa vodjom projekta. Ako ispunjavate rokove na vreme, nece vas niko nista muciti niti dirati, mocice da izadjete sa posla kad god zelite da kasnite na posao i tako dalje i sve ce biti oke. Znaci veoma je opustena atmosfera dokle god se ne probijaju rokovi. Svi rokovi koji se probiju moraju da se opravdaju vodji projekta i ako je uredu razlog i vama je oprosteno. Usustini skroz je kul :). Imam 22 godine i isao sam na matf godinu dana i onda odustao od toga i krenuo da radim u ovoj oblasti. Najmladji sam ovde ali se moje misljnenje dosta ceni i vrednuje. Verujem da medju vama ima jos mladih i veoma talentovanih programera koji zele izazov i zele da napreduju. P.S izvinjavam se sto sam malo nepismen.. iz srpskog nikad vise od trojke nisam imao... :) Pozdrav. Javite se na mail [email protected] gde cete poslati neke podatke o vama ili vas cv. Hvala. I molim kad se javljate na mail da odmah javite dal ste solucija 1 ili 2. Gore sam ih naveo. Ako imate bilo kakvih pitanja ne odgovarajte ovde na temi, vec se javite meni na mail. Ovaj oglas vazi na neodredjeno vreme i ako su administratori zeljni mogu ga pinovati, jer zelimo da skupljamo mlade perspektivne ljude, i da im pomognemo da steknu radnog iskustva. Hvala. Za one koji ne veruju ovome i zele da pitaju koja je firma sta se radi kako se radi, evo sacu dati i oglas sa infostuda http://poslovi.infostud.com/po...HP_Javascript_programer/d51766 Ako adminima smeta link, slobodno neka ga sklone , ja sam ga stavio jer me mnogi ljudi pitaju ko smo sta smo odakle smo. Hvala. |