[ dvadesettreći @ 10.12.2009. 22:13 ] @
Kupio sam cd/mp3 player za opel astru g pre oko 2 godine marke VDO. Nisam nasumično odabrao marku, već sam jedino taj uređaj našao da podžava komande na volanu ( koje imam u autu - fabričke ). Uređaj je radio odlično oko godinu dana. Posle toga je povremeno počeo da preskače cd player bez ikakvog povoda (sam od sebe - bez uticaja neravnina na kolovozu itsl). Sad se dešava da ili ne čita ( tj čita "nešto" ali nema zvuka ) ili užasno preskače kada je auto hladan (hladno u autu). Pošto je relacija na kojoj vozm relativno kratka- dok se u kabini dobro ugreje - već stignem do posla tako da praktično nemogu da slušam cd. Nije mi jasna ta " logika preskakanja " u hladnoj kabini. Naravno probao sam sa diskom za čišćenje lasera, ali nije pomoglo. Molim za savet ili mišljenje kako bi ovaj problem mogao da se reši, ili neku preporuku za dobar audio servis koji bi mogao da popravi kvar. Možda bi mogao da se zameni laser, da se stavi neki kvalitetniji (ali gde?), ili možda nije problem do toga... Hvala! |