[ limuntus @ 13.12.2009. 11:04 ] @
Kupio sam Toshibu i cine mi se zvucnici nekako slabi... imam H/M zvucnike a nije toliko jako..
Sta da radim ??
[ Binary Mind @ 13.12.2009. 13:19 ] @
Valjda H/K zvucnike. Definisi kako se ti se zvucnici cine "nekako slabi". Koliko jako mali zvucnici koji se ugradjuju u laptopove mogu da gruvaju? Ako ocekujes gruvanje kao sa nekim eksternim jakim zvicnicima zaboravi na to jer je nemoguce. Zvucnici u laptopovima nisu za maltretiranje vec sluze kao osnova da imas zvuk. To sto su zvucnici u Qosmio laptopu Harman Kardon ne znaci da ce davati 100W sinusa kad kad odvrnes zvuk do daske jer je to nemoguce u odnosu na njihove dimenzije a i za laptop to ne bi bilo dobro. Laptop ti je premium class. U premijum klasu se ugradjuju zvucnici zvucnih imena ne zbog svog kvalitetnog zvuka, vec vise radi reklame. Ako hoces dobar, kvalitetan i jak zvuk dodaj neke dobre eksterne zvucnike.
[ limuntus @ 13.12.2009. 21:02 ] @
Da, H/K zvucnici, lapsus. Pa ovako, u poredjenju sa bratovim HP dv9000 Pavillion laptopom, moj zvuci nekako slabije..
Ne znam kako bih definisao zvuk nego limunada..
HP je malo jaci. Podesavao sam tamo u control panelu na max ali nije to kao kod brata.
Ne mogu da poverujem da je samo toliko. Shvatam da ako hocu jace da uzmem eksterne, naravno, ali opet.. :/