[ Mandic_N @ 15.12.2009. 18:40 ] @
Pozdrav, potreban mi je pomoc oko odabira wifi antene. Pre mozda 2 meseca kupio sam AirLive Wl-1600USB High Power wireless 11g USB Dongle. Rekli su mi da je to extra jaka kartica tj. da cu imati super signal, medjutim ja nisam zadovoljan signalom, potrebna mi je jaca kartica da bih hvatao bolje besplatni wifi signal iz stana ( Gradski besplatni internet ) putem laptopa. Ja imam integrisanu wifi karticu medjutim signal je los, tako da vas molim da mi preporucite neku bolju eksternu karticu USB sa antenom koja je jaca od ove moje AirLive. Ja se ne razumem toliko u wireless opremu, tako da mi je svaka pomoc dobrodosla. Pokusao sam da zamolim prodavce u radjnama da mi objasne i preporuce, ali svaki samo zeli da prda ono sto ima na svom lageru... Hvala na pomoci, ja sam u Novom Sadu, studiram tako da sam u nemogucnosti da priustim bilo kakav drugi vid interneta, i mislim da bi mi bolja usb kartica bila dobra investicija posto mi je internet vazan. P.s. Izvinite ako sam duplirao post, prelistao sam sve postove vezane za wifi, meni treba jednostavno koja kartica po vasoj preporuci, koji model ili na koje oznake da obratim paznju prilikom kupovine. Hvala Nikola Mandic. |