[ hajro86 @ 16.12.2009. 19:33 ] @
| Prikacio sam slusalice i zvucnike 2.1 da rade istovremeno...naravno to i nije neko otkrice ali...pojavio se novi problem... ))
zvucnici i slusalice rade bez problema istovremeno ..dok na primer..slusam muziku sa winampa..mplayera..gledam filmove....sve je ok..ali kad pustim nesto sa interneta preko mozile (my space..youtube...i drugi sajtovi......)rade samo slusalice?? )sta mislite u cemu je problem i kako da ga resim |
[ dulle2009 @ 17.12.2009. 16:37 ] @
Predpostavljam da si i slušalice i zvučnike priključio na zadnji audio izlaz, i onda odabrao Quadrafonic ili 5.1 speaker configuration. I onda ti u Winapmu ili WMP-u zvuk ide i na "prednje zvučnike" (2.1 sistem) i na "zadnje zvučnike", tj. slušalice. Ali, Flash audio je u 2.1 tehnici, tako da u nekoj ne-stereo konfiguraciji ide samo na prednje zvučnike odabrane konfiguracije - u ovom slučaju to su ti slušalice.
Znači, ako želiš da zvukove s weba čuješ na zvučnicima, onda samo zameni mesta slušalicama i zvučnicima.
Ako želiš istovremeno da slušaš i na slušalice i na zvučnike, prikači slušalice preko Front Panel audio priključka i onda će ti - možda! - zvuk ići i na Front Panel i na Line Out, ako ploča dozvoljava.
Reci koji je model ploče, pa ću ti reći može li i FP audio i rear out zajedno.
[ hajro86 @ 18.12.2009. 13:57 ] @
Ploca je p4p8x imam podrsku za 5.1 i quadro....
pokusavo sam sve...menjao na 5.1 ...quadro..menjao mesta prikljkuccima..ali nista :(
[ hajro86 @ 18.12.2009. 14:03 ] @
a da li mogu da nabacim pozadi onaj prikljucak babana,banana?pa da mogu oba da ushtekam??
[ dulle2009 @ 18.12.2009. 16:48 ] @
Na žalost, na toj ploči ne možeš istovremeno da slušaš i preko front panela i preko zadnjeg (Line out) izlaza, ili jedno, ili drugo.
Jesi mislio na
ovo? Da to ubodeš nazad u line out i onda u to i slušalice i zvučnike? To bi moglo... ako ga ubodeš u zeleni, Line out i odabereš 2.1 konfiguraciju.
[ hajro86 @ 18.12.2009. 18:14 ] @
da da na to sam mislio...videcu sutra da trken do kineza da nadjem to...ne verujem da to ima kod ovih nasih:)))
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.