[ agasoft @ 24.12.2009. 15:07 ] @
Pozdrav svima, Imam neki problem sa http protokolom, koji se pojavio od skoro. Kada sa interneta preuzimam bilo šta, nebitno koja vrsta datoteke, koji server, sve je nebitno, veoma često se dešava da internet download manager dođe do npr 99.26% i tu stane. Preuzimanje se ne završava nikada, preostalo vreme stoji na nula sekundi, brzina je nula bajtova, a dole stoji disconnect, znači samo još zadnji paket i kraj. Ali taj zadnji paket nikad da se završi. Prekinem, pa nastavim opet, ali više nema šanse. onda je preostalo vreme nepoznato, brzina nepoznata, sve je nepoznato. To isto preuzimanje, kada ga ponovim, nekad uspe iz drugog trećeg puta, a nekad nikad ne uspe. Pomislio sam kako je problem do IDM-a, pa sam kontaktirao i njihovu podršku. Međutim, uskoro sam shvatio da je problem dublji. Htedoh da instaliram Microsoft .net framework 3.5, i piše downloading 3 of 63 mb i tako može do večnosti... Šta me zaustavlja? Sistem je XP, koristim ili windows firewall ili firewall telsey routera tako što ugasim DMZ host... Šta god od ovoga da je aktivno, isto je. Čini mi se da kad nije aktivno nijedno, onda sve može, ali se onda vrše napadi na mene pa to nije isplativo... Hvala svima |