[ ArtCool @ 24.12.2009. 19:16 ] @
Postovana Administracijo, hteo bih da ulozim zvanicnu zalbu na clana Milasa.

Optuzbe koje je izneo tesko kaljaju ugled mene, administracije kao i rad celog ES-a.
Tim izjavama direktno je prekrsen Amandman pravilnika #1: Pretnje i direktne uvrede, koji garantuje svima jednaka prava odredjuje kazne za njegovo krsenje.

Citat

Prvi put:

Citat:
milas:

Inace, poznato je da si vec bio banovan nekoliko puta....


Link: http://www.elitesecurity.org/p2474771

(napomena, originalna poruka je izbrisana od strane administracije pa je nema zvanicno).

Drugi put, jos bezobzirnije i drskije, a ova poruka i dalje stoji:

Citat:
milas:

… ne mozes ti nista da zahtevas, i da, ja smatram da si banovan vise puta,
sto se moze videti po nacinu tvog govora, kao i ip adresama sa kojih si
dolazio (hint: edivandragan, siroma,...) …


Link: http://www.elitesecurity.org/p2474775


Ucesnik Milas nije izneo kvalifikacije koje se baziraju na osnovu bilo kakvih istinitih cinjenica, vec je direktno prekrsio Pravilnik teskim optuzbama koje vredjaju ne samo Pravilnik nego i zdravu inteligenciju.
Uneo je destrukciju na rad ES-a, Moderatora, truda drugih ucesnika, ne prestaje u kaljanju ugleda foruma, izazivanja flejma, jednom recju nepostovanja i naruzivanja svega onoga za sta se ES i njegova administracija zalaze godinama.
Predjena je granica do koje se dijalogom moze nesto uraditi i ja otvoreno trazim najstrozu kaznu.

Zna se ko se banuje, banuju se najgori, a ova optuzba znaci da sam ja najgori, sto me najdirektnije vredja. Ne bi sirio dalje, vec bi se iskljucivo fokusirao na iznetu laznu optuzbu koja je ponovljena cak dva puta uzastopno, pri cemu je drugi put iznesena cak jos teze i bezobzirnije.

Posle ovakvog stava ja ne mogu biti zadovoljan nikakvim izvinjenjem koje bi bilo krajnje besmisleno, jel mi je ovom izjavom doticnog direktno ugrozena i egzistencija i ugled koji mi ES svojom administracijom garantuje.


P.S

Imam problema sa internet vezom ovih dana, pa ako me nema neko vreme na forumu (1-2 dana), to ne znaci da sam od ovoga odustao, jel se preko ovoga jednostavno ne moze preci.

Postovanje ArtCool.
[ milas @ 24.12.2009. 20:23 ] @
ArtCool, previse ste providni ti i tvoj mentor....i kao sto rekoh, ne mozes ti nista da trazis.

Ovo sto sam ja izneo je moje misljenje, i ne predstavlja nikakvo krsenje pravilnika, jer niti sam ti pretio, niti sam te uvredio time! Ti si me na onoj temi napao direktno bez IKAKVOG povoda, i napisao gomilu neistina, koji se baziraju ni na cemu osim na tvom utisku.

Sto se tice destrukcije, ti si vec dovoljno provocirao ljude na forumu da vise nista nije potrebno reci...

A upravo bi se za tebe MORALO traziti isto, jer si DIREKTNO izvredjao na najgori moguci nacin i mene i ostale ucesnike na forumu...sto su SVI videli. Evo Zoran Rodic je to ovde napisao:

Citat:
Zoran Rodic: Gospodin se žali na to sledećim rečima u jučerašnjoj temi, usput me nazivajući IDIOTOM a kasnije KAUBOJEM.


to si napisao ovde:

Citat:
Sto odma nije brisao extra iskompleksirane i sujetne vec im pustao na volju, i zato se napravio pakao.Postovao je stare clanove (koji jesu dobri fotografi), JESU BOLJI OD MENE meni nije tesko da kazem ali su se ponasali kao kauboji.


"Idioti" su zamenio u "kauboji" tek ujutru. Ako je nesto krsenje Amandman pravilnika #1, to je onda upravo ovo, i ako nisi bio banovan zbog ovoga bi MORAO biti definitivno.


[ StORM48 @ 24.12.2009. 20:36 ] @
Citat:
ArtCool: Postovana Administracijo, hteo bih da ulozim zvanicnu zalbu...

...

Predjena je granica do koje se dijalogom moze nesto uraditi i ja otvoreno trazim najstrozu kaznu.

Zna se ko se banuje, banuju se najgori, a ova optuzba znaci da sam ja najgori, sto me najdirektnije vredja.

Posle ovakvog stava ja ne mogu biti zadovoljan nikakvim izvinjenjem koje bi bilo krajnje besmisleno, jel mi je ovom izjavom doticnog direktno ugrozena i egzistencija i ugled koji mi ES svojom administracijom garantuje.


Ovo zahteva mišljenje samo jednog čoveka...Pozdrav
[ bachi @ 24.12.2009. 21:12 ] @
Iskreno, smorili ste više. Da se ja pitam, obojica bi dobili finalnu opomenu da se smirite, a ako to ne bi uradili, leteli bi odavde, ali to sam samo ja. :)
[ milas @ 24.12.2009. 22:12 ] @
A dont't worry, ja vise necu ucestvovati na forumu o fotografiji...bar ne dok je N.M. moderator istog. Dovoljno sam ponizenja doziveo tamo, i kao sto sam pokazao u temi o "Problemima na forumu o foto aparatima", nemoguce je bilo sta napisati a ne biti diskreditovan.
[ ArtCool @ 24.12.2009. 22:44 ] @
Milas, ja nemam nista sa tobom, ja zelim da mi administracija odgovori na tuzbu za najgore vredjanje koje moze da postoji.
Znaci imamo direktnu tesku optuzbu za koju tvrdim da je lazna, i da me jako vredja i kalja ugled,
imamo sve dokaze o njoj i neka administracija utvrdi da li je istinita ili nije.

Ako je istinita, neka mene banuju, ali posto naravno nije, trazim najstrozu kaznu za ucesnika milasa kao sto sam i naveo.
[ pajaja @ 25.12.2009. 00:24 ] @
Koja drama... Jel slikate vi nesto sa vasim aparatima? Ili samo trolujete po forumima?
[ flylord @ 25.12.2009. 00:59 ] @
Cekaj malo.. kako ti mozes da optuzis nekog za vredjanje, ako ti prvi vredjas ljude?
Ali ako nista, hvala ti na ovoj temi... Jako mi mnogo znaci da shvatim kakav je ko na forumu, da bih video kako da resim problem koji ste izazvali. A i ti si jedan od tih problematicnih. Mada bih ja vise voleo da si priznao da si deo problema, tako bi sve proslo mnogo bezbolnije
[ Milan Gligorijevic @ 25.12.2009. 11:26 ] @
Nema ovde elemenata za banovanje po pitanju pretnji i uvreda. Dobro je poznato šta su direktne uvrede i šta tu spada, ovo svakako ne.