[ markonatom @ 25.12.2009. 12:03 ] @
Pre oko 2-3 godine imao sam odlican forum sa masom templatemonster templejta. znam da su bili u fullu i redovno updatovani. Jel zna neko mozda koji je to site-forum, ili ako neko zna neki slican mnogo bi pomogao.
[ Stefan Jocic @ 25.12.2009. 15:00 ] @
Ne razumem šta tražiš? Template-ove? Na ovom forumu je zabranjena piraterija, a ja koliko znam svi template-ovi na TemplateMonster su platni.
[ markonatom @ 25.12.2009. 15:13 ] @
Da mislio sam na free stuff. Ok nisam znao da je zabranjeno, moze da se brise post onda. Poz
[ Stefan Jocic @ 25.12.2009. 15:39 ] @
Ako imaju neke besplatne, onda te neko može uputiti gde da pogledaš i skineš. To već nije protiv pravilnika. Protiv pravilnika je trežiti platne teme za download besplatno, to već spada u pirateriju.

Ovo su besplatni template-i koje oni zvanično nude: http://www.templatemonster.com/free-templates.php
[ digisat @ 28.01.2010. 01:56 ] @
Jedno pitanje, valjda ce neko da pomogne.


Skinem ja besplatni template monster, i sta i kako se radi sa tim fajlom, ili drugcije receno postoji li neki video tutorial ili nesto slicno.
[ DzemaludinPerajic @ 28.01.2010. 17:08 ] @
Pa sad, sve zavisi koji si template skinuo.

Ako si skinuo HTML/CSS template (statička internet prezentacija) trebao bi da ubaciš željeni sadržaj u njega, a to možeš učiniti "pešaka" ako znaš HTML i CSS, ili uz pomoć nekog WYSIWYG (What You See Is What You Get) editora (poput Dreamweaver-a).

Opet, ako si skinuo template za neko od popularnih CMS rešenja (Joomla, Wordpress, Drupal...), trebao bi da ga instaliraš iz administrativnog panela CMS-a.

Ako si skinuo Flash template treba ti neki Flash editor...

I tako dalje.

Sve u svemu, treba prvo da ukontaš šta ti od ovoga treba (tj. šta si skinuo) a posle ćeš lako naći tutorijal na netu. Ima ih dosta, što tekstualnih, što video tutorijala.