[ pera89 @ 25.12.2009. 17:14 ] @
| Zanima me koliko memorijskih slotova ima ovaj netbook. Uskoro cu ga kupiti, pa planiram da stavim u njega jos 1GB rama pored vec posojecih 1GB. Znaci da li ima mesta za jos jedan modul ili moram kupiti modul od 2GB. Video sam youtubu kako neki lik stavlja umesto modula od 1GB modul od 2GB pa mi je nekako logicno da nema 2.slot, ali sam posle na drugom mestu nasao "number of memory slots:2". Bilo bi idealno da se javi neko ko ima ovaj netbook, da mogu da budem 100% da li ima 1 ili 2 slota. I jos jedno pitanje, da li ce moci da pogura PES2010 :) ? |
[ Binary Mind @ 25.12.2009. 18:02 ] @
1. Ima 1 slot za memoriju...
2. Nisam probao ali ne verujem...
[ Miroslav Cvejić @ 26.12.2009. 08:33 ] @
To je ono čudo sa Atom procesorom?
Oni obično imaju svoj 1gb zalemljen na ploču i 1 slot za nadogradnju, ali obično postoji limit na 1.5 ili 2gb tako da nemaš puno izbora za nadogradnju.
Što se PESa tiče, bolje je da ga igraš na PSPu. :)
[ pera89 @ 26.12.2009. 14:31 ] @
@Binary Mind
Hmmm odgovori koje nisam zeleo da cujem. U sustini i mislio sam da je tako, samo recimo da sam se ponadao da mozda nisam u pravu.
@Miroslav
Da, to je to cudo s Atomom. Limit je 2GB, ali nema 1GB zalemljen, nego je u slotu, ja sam se samo ponadao da ima jos jedan slot, ali ocigledno da nema. Sto se PES-a tice, namena ovog laptopa nece da bude igranje igrica, nego sam cisto pitao za pes zato sto je to jedina igrica koju po nekad igram, tako da PSP otpada :).
Hvala obojici na odgovorima, dobio sam informacije koje su mi trebale.
Pozdrav
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.