[ VezeNemam @ 26.12.2009. 17:48 ] @
Ne mogu da otvorim svoj gmail nalog ni u jednom browser-u! :( Ni u Operi, Explorer-u a ni u Firefox-u. Stalno izbacuje neku poruku da je prekinuta konekcija, ili neku gresku. Pomazite! Unaprijed zahvalna!
[ koska @ 26.12.2009. 18:07 ] @
Desava se GMailu ponekad to. Verovatno ce da nestane samo od sebe.

Probaj da obrises kesh. Ili instaliraj Chrome.
[ VezeNemam @ 26.12.2009. 18:11 ] @
E, ovo vec traje nekih 5 dana i izbrisala sam kesh i kolacice ali opet isto. :/
[ VezeNemam @ 26.12.2009. 18:14 ] @
I jos nesto, mogu ga otvoriti sa drugog racunara.
[ enthusy @ 28.12.2009. 17:58 ] @
Da li sa svog računara ne možeš da se uloguješ samo na Gmail ili ne možeš racimo ni na YouTube itd?
Interesuje me jer sam pre par dana kod prijatelja pimetio takav problem na računaru. Kod njega nije mogla da se otvori nijedna stranica koja je https (sigurna veza, otvara se obično tamo gde treba da kucaš svoje podatke). Browseri su mu radili sasvim normalno sa http stranicama, ali to je bilo sve. Očistio sam mu računar sa dva antivirusa u koja najviše verujem i svaki je imao šta da odradi. Međutim, problem je ostao. Google-aj: "unable to browse https pages" i slične formulacije (pod uslovom da ti je problem identičan kao ovaj koji sam opisao). Upravo sam to ukucao i Google mi je izbacio 109 miliona rezultata koji odgovaraju kriterijumu pretrage... u svemu tome mora se naći nešto korisno.
[ VezeNemam @ 28.12.2009. 18:52 ] @
E, ovako... Mogu sve ostale stranice, sve ostalo funkcionise... Npr, na drugom racunaru mi se desilo jednom da ne mogu pristupiti GMail-u, ali sam obrisala cashe i cookies i sve je poslije bilo normalno. A kada sam to isto probala na ovom prvom :), nista se nije desilo :/. I jos nesto... Neposredno prije ovog problema sam imala frku sa virusom Rogue kog sam pokupila ali sam ga uspjela ukloniti sa nekim Anti-Malware. Eto, nadam se da sam ti uspjela docarati problem jer sam ja nova u svemu ovome. :)