[ R A V E N @ 30.12.2009. 13:28 ] @
Može li se za neku buduću verziju foruma implementirati ova funkcija, dakle kada otvorim novu temu ili odgovorim u nekoj postojećoj temi, da namjestim sebi da sam odmah automatski pretplaćen na nju preko e-maila? I tako za sve buduće teme. Isto tako i za feed (ko to koristi), samo ne znam kako bi to išlo, možda da se, čim neko klikne "Pošalji poruku", lansira i link feeda za tu temu.

Drugi prijedlog bi bio to da kada primam e-mailove, ne primam one koji javljaju o porukama koje sam ja poslao, jer to nema baš smisla.

Ako je neko već predlagao sve ovo, a siguran sam da jeste, neka moderator obriše ovu temu.
[ Gojko Vujovic @ 30.12.2009. 14:57 ] @
Za email pracenje moze, dobar je predlog. Dodao sam u profilu opciju: "Automatsko prijavljivanje na email praćenje na temama na kojima učestvujete". Posle toga ce ti checkbox za pretplacivanje na pracenje prilikom pisanja poruke stalno biti cekiran.

Za ovo ostalo, sad cu da vidim...
[ Gojko Vujovic @ 30.12.2009. 15:52 ] @
Ok, dodata je u profil i opcija za preskakanje sopstvenih poruka prilikom email praćenja.

Za feed nisam nigde video da tako funkcioniše to, pa ne bih da menjam osim ako mi ne pokažeš tačan primer kako bi to radilo i da je pritom praktično.

Hvala na predlozima, javi kako funkcioniše sve ovo.
[ Milan Gligorijevic @ 31.12.2009. 14:57 ] @
Jedan mali test.
[ Milan Gligorijevic @ 31.12.2009. 15:03 ] @
>
>
Još jedan, ali sad sa mail-a.
[ Milan Gligorijevic @ 31.12.2009. 15:07 ] @
Prilikom odgovaranja na temu putem mail-a nova opcija za automatsko prijavljivanje ne radi.

To bi trebalo doraditi jer imamo korisnike koji isključivo odgovaraju mail-om tako što su prijavljeni na praćenje nekih foruma. Kada se tema premesti u forum koji oni ne prate, pomisliće da nema novih postova u toj temi.
[ R A V E N @ 03.01.2010. 05:26 ] @
Pa tako brzo? A ja sam očekivao da je to podosta PHP/JavaScript kodiranja i testiranja. :)

Za e-mail pretplatu bi trebalo napraviti da je ova opcija pri dnu Obaveštavanje emailom o novim odgovorima? aktivna samo onda kada korisnik otvara temu ili prvi put piše na nekoj temi, a ne stalno. Nagađam da će tamo neka PHP skripta koja procesira ovaj zahtijev uvijek iznova kad god korisnik napiše novi odgovor u temi, podešavati ovu opciju. Možda bi ovo imalo maleni uticaj na performanse stranice.

Što se tiče feeda, Gojko, ne mogu da nađem nijedan primjer.