[ srpsko gradjevinarstvo @ 30.12.2009. 16:17 ] @
Uradio sam bo domena www.gradjevinarstvo.info kod Namejet i Snapnames. Danas je istekao i uhvatio ga snapnames. Sada je logično ako sam ja jedini ponuđač da pripadne meni kao što je bilo sa net i com, medjutim, nikakav e-mail nisam dobio, novac nije skinut sa kartice, a domen su jednostavno uzeli na svoje ime. http://who.is/whois/gradjevinarstvo.info/ www.freewho.com Čudno je ako su hteli uzeti sebi što to ne uradiše sa boljim domenom. net je ipak lepši. Poslao sam e-mail da razjasne situaciju pa ću videti. Koliko znam pravilo za uhvaćen domen kod sviju je da ga dobija ponuđač po propisanoj ceni, ako nije jedini ide na zatvorenu aukciju između zainteresovanih strana. Ovaj komunistički postupak otimačine zaista ne razumem. Evo domena u mojoj listi urađenih BO Izgleda da se i zapadni svet komunistički pokvario. I Godady me jednom ucenjivao da će mi oduzeti domen ako im ne platim kaznu 200 $. Kada su shvatili da nema nikakve šanse da izvuku ni jedan jedini dolar odustali i prekinuli sa smaranjem. Malo je novca koliku đubrad na internetu treba nahraniti. |